slider Κοινωνία Τελευταία Νέα

Αγαπητοί ταξιδιώτες … της Ξανθιώτικης Αποκριάς

Από τις Αλλιώτικες Προτάσεις

Αν μπορούσα να πάω τον χρόνο μπροστά και να μεταφερθώ μετά την Καθαρή Δευτέρα, θα ήθελα να μιλήσω σε μια παρέα ταξιδιωτών του 3ημέρου. Από αυτούς που δεν ματαίωσαν την εκδρομή τους στην “Αποκριάτικη Ξάνθη”. Αυτούς που τελικά πραγματοποίησαν το ταξίδι και αποφάσισαν να χαρούν τον Ν. Ξάνθης, τόσο κοντά και παράλληλα με τις Απόκριες που έμελλε να “μην έρθουν ποτέ” φέτος.

Φυσικά και όλη η πόλη στεναχωρήθηκε για τις άσχημες και απρόβλεπτες εξελίξεις και φυσικά όλοι ευχόμαστε να μην είχε συμβεί ποτέ. Όμως είμαι σίγουρος ότι αυτοί που αποφάσισαν να έρθουν θα περάσουν καλύτερα από ποτέ …. και να γιατί :

Ο χρόνος -αυτή τη φορά- είναι περισσότερος στη διάθεση τους από το γρήγορο Σ/Κ ή την αυθημερόν εκδρομή. Έτσι θα έχουν την ευκαιρία να δουν πιο πολλά, να γευτούν περισσότερα, να γνωρίσουν κι άλλα. Και μάλιστα πιο άνετα και πιο εύκολα σε μετακίνηση, διαμονή, διασκέδαση. Ο καιρός παραμένει καλός κι οι ομορφιές είναι τόσες που θα καλύψουν υπέροχα τον χρόνο τους.

Μπορεί οι μαζικές εκδηλώσεις να ματαιώθηκαν -πιστέψτε με όμως- όλη η πόλη θα έχει ένα ατελείωτο πάρτι. Εμπορικά καταστήματα, καφέ και μπαρ, ταβέρνες και νυχτερινά κέντρα, θα δώσουν βροντερό και Αποκριάτικο παρών.Οι Ξανθιώτες σας το υπογράφουν ότι θα διασκεδάσουν και θα περάσουν εν τέλει καλά, έστω και με αυτά που έχουν στη διάθεση τους. Τα μασκέ πάρτι, events και happenigs θα γίνουν κανονικά στα μαγαζιά της Ξάνθης και μάλιστα θα προσπαθήσουν να “ρεφάρουν” το κέφι και το χαμένο έδαφος από το επίσημο πρόγραμμα των Αποκριάτικων εκδηλώσεων.

Τελικά στο δρόμο της επιστροφής των ταξιδιωτών είναι σίγουρο ότι όλοι θα δηλώνουν ενθουσιασμένοι και θα έχουν να θυμούνται αυτή τη δεδομένη και σίγουρα πρωτότυπη Αποκριά στην Ξάνθη…..

Σχετικά Άρθρα