slider Καρναβάλι Ξάνθης Κοινωνία Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

Είμαστε έτοιμοι…. Παρασκευή 6 το απόγευμα η μεγάλη κλήρωση και η παρουσίαση των στολών των συλλόγων (Βίντεο – φωτογραφίες)

Συνεδρίαση της οργανωτικής επιτροπής του Καρναβαλιού της Ξάνθης είχαμε χθες το απόγευμα και συζητήθηκαν τα τελευταία θέματα που αφορούν στην κλήρωση για την σειρά με την οποία θα παρελάσουν οι καρναβαλικοι σύλλογοι, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 6 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία, στον αποκριάτικο διάκοσμο, στην μουσική επένδυση, αλλά και άλλα ζητήματα συμπεριφοράς των πληρωμάτων που αφορούν στην χρήση καπνογόνων και βεγγαλικών, τα γυάλινα μπουκάλια κ.α,

Παρόντες, Ο Δήμαρχος Μ. Τσέπελης η διοίκηση του Κέντρου Πολιτισμού οι εκπρόσωποι των συλλόγων που θα συμμετάσχουν στην παρέλαση καθώς και οι τρεις Dj’s που θα καλύψουν μουσικά την βραδινή παρέλαση (Δημητρης Καρυπιδης – Morrello) και την μεγάλη καρναβαλική παρέλαση της Κυριακής (Φώτης Ίλτσιος και Γιάννης Μπετρεζίκης).

Όλα δείχνουν ότι είμαστε έτοιμοι για την μεγάλη παρέλαση και ότι χιλιάδες κόσμου θα συρρεύσει στην πόλη της Ξάνθης αυτό τα Σαββατοκύριακο!!! Σας περιμένουμε όλους!!!

https://www.facebook.com/xanthinews/videos/832522100493301/?eid=ARAcywJ-JhMpKE9oKI0Sz_39kirng-Ygwx7V7XvC5nyuRGLheoSPMrUmWEvklvX59ILeaZ6MU01fPI3z

Σχετικά Άρθρα