sliderΠαραπολιτικάΤελευταία Νέα

Ζευγάρι που είναι μαζί 55 χρόνια βράβευσαν Τσέπελης – Αμβροσιάδης στον χορό του ΚΑΠΗ Ξάνθης (100+ φωτογραφίες)

Μαίρη Δαληκριάδου

Την δυναμικότητα και την ζωντάνια που πάντα τους διακρίνει έδειξαν για ακόμα μια φορά πάνω από 500 μέλη των ΚΑΠΗ Ξάνθης, στον ετήσιο χορό τους που πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020 ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Τα ΚΑΠΗ αποτελούν ένα ζωντανό κομμάτι της κοινωνίας, σημείωσε ο πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Ξάνθης κ. Παναγιώτης Αμβροσιάδης. Και κάλεσε τον Δήμαρχο Ξάνθη να βραβεύσει ένα από τα ζευγάρια μέλη του ΚΑΠΗ Τον κ. Δημήτρη Καϊτεζίδη και την σύζυγό του Βούλα που είναι μαζί 55 ολόκληρα χρόνια και έχουν παντρευτεί 14 Φεβρουαρίου 1964!!!

Ο Δήμαρχος Μανώλης Τσέπελης δήλωσε ότι ο Δήμος Ξάνθης θα είναι κοντά στην Τρίτη ηλικία και θα είναι δίπλα στο ΚΑΠΗ ότι και αν χρειαστούν τα μέλη του.

Η ομιλία του κ. Παναγιώτη Αμβροσιάδη

Σας καλωσορίζω κι εγώ στην μεγάλη γιορτή των ερωτευμένων και σε αυτήν την ξεχωριστή βραδιά που ετοιμάσαμε για εσάς. Ένας φίλος μου, μου έλεγε «Τα γεράματα Πάνο δεν σε προστατεύουν από τον έρωτα. Όμως ο έρωτας σε προστατεύει από τα γεράματα».

 Και ναι είμαι περήφανος που σήμερα είμαι πρόεδρος στα ΚΑΠΗ της Ξάνθης και που όλοι μαζί αυτήν την βραδιά ήρθαμε να τιμήσουμε τον έρωτα την αγάπη την συντροφικότητα και την ξεχωριστή αυτή μέρα των ερωτευμένων.

Το ξέρουμε όλοι μας ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα σε αυτές τις ηλικίες, τις ώριμες… είναι η μοναξιά και γι αυτό σας καλώ να μην το βάλετε κάτω. Και εμείς, ο Δήμαρχος Μανώλης Τσέπελης κι εγώ είμαστε εδώ και θα είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε σε ότι κι αν χρειαστείτε. Σα υποσχόμαστε ότι όλες οι δομές του Δήμου θα βρίσκονται δίπλα σας νύχτα μέρα για να σας στηρίξουν.

Και ζητάμε βέβαια και από εσάς μια βοήθεια. Όλοι σας είστε άνθρωποι που έχουν μία τεράστια εμπειρία, είστε ένα ζωντανό κομμάτι της κοινωνίας της Ξάνθης και έχετε γνώση και σοφία την οποία πρέπει να μεταδώσετε στις νέες γενιές. Και έχουμε τον τρόπο να το καταφέρουμε αυτό.

Οι δομές των ΚΑΠΗ Ξάνθης θα νικήσουν τα επόμενα χρόνια την μοναξιά διότι, εκτός από την κοινωνική, νοσηλευτική, ιατρική και φυσιοθεραπευτική περίθαλψη έχουμε προγραμματίσει δεκάδες δραστηριότητες, τις οποίες θέλω να μεταφέρετε και στους άλλους φίλους σας, όσους δεν συμμετείχαν μέχρι σήμερα στις δράσεις σας.

Τα ΚΑΠΗ είναι μια κυψέλη δράσεων και είμαστε αποφασισμένοι να την μεγαλώσουμε. Τις επόμενες εβδομάδες θα ανοίξουμε κανάλια επικοινωνίας με σκοπό να αλληλεπιδράσουμε μαζί σας. Θέλουμε να μας λέτε την γνώμη μας, και να μας πιέζετε για ότι βλέπετε μέσα στην πόλη και σας ενοχλεί… είμαστε εδώ για να αλλάξουμε την πόλη και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με την δική σας βοήθεια…

Αφού σας ευχαριστήσω και πάλι καλώ στο βήμα τον Δήμαρχο Ξάνθης για έναν σύντομο χαιρετισμό. Οι εκπλήξεις σήμερα θα είναι πολλές!

Ακολούθησε κι άλλη μια έκπληξη προς τον Δήμαρχό μας αυτήν την φορά , την οποία θα δείτε σε επόμενη δημοσίευσή μας

Σχετικά Άρθρα