slider Κοινωνία Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

Με επιτυχία ο ετήσιος χορός των Μικρασιατών Ξάνθης| Δείτε live video και 85 φωτογραφίες

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός και κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Μικρασιατών νομού Ξάνθης «Αλησμόνητες Πατρίδες» στις 8 Φεβρουαρίου στις 20:30, στο κέντρο εκδηλώσεων «ΔΙΟΓΕΝΗΣ».

Την πίτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Ξάνθης κ Παντελεήμων ενώ παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης με την σύζυγο του, ο πρόεδρως των ΚΑΠΗ Ξάνθης Παναγιώτης Αμβροσιάδης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ και τέως πρόεδρος Ιπποκράτης Καμαρίδης, η αντιπρόεδρος του κέντρου πολιτισμού Φένια Αχταρίδου, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι συλλόγων, ο πρόεδρος του συλλόγου ποντίων Ξάνθης Θεόδωρος Ρωμανίδης, μέλη και φίλοι του συλλόγου.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης που δήλωσε ότι ο δήμος θα βρίσκεται δίπλα στον σύλλογο ενώ χαιρετισμό απηύθυνε και ο πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Κατσούλης ως νέος πρόεδρος και εκ μέρους όλου του Δ.Σ. που ευχαρίστησε τον κόσμο για την ανταπόκριση στο κάλεσμα του συλλόγου.

Οι προσκεκλημένοι απήλαυσαν πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα που πλαισίωσαν ο Θρακιώτης τραγουδιστής Μάνος Κουτσαγγελίδης, η Ρία Ελληνίδου και ο Χρήστος Μπαρτζόπουλος με πλήρες μουσικό σχήμα. Ακολούθησε λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα ενώ η βραδιά κύλησε όμορφα με καλό φαγητό, ποτό και χορό όπως οι Μικρασιάτες ξέρουν να χορεύουν!

Και του χρόνου!

Δείτε βίντεο από την εκδήλωση

Δείτε φωτογραφίες από την βραδιά:

Σχετικά Άρθρα