slider Μαυρομιχάλη 6 Τελευταία Νέα

Ζορισμένο το σωματείο δημοτικών υπαλλήλων από τον Μ. Τσέπελη. Συνάντησαν την αντιπολίτευση

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Ν. Ξάνθης συνεχίζοντας να είναι αρωγός και συμπαραστάτης στα προβλήματα και τις ανησυχίες των συναδέλφων κάλεσε σε συνάντηση τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης του Δήμου Ξάνθης την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020.

Η ανταπόκριση ήταν άμεση, και στη συνάντηση παραβρέθηκα οι κύριοι Παπαχρόνης Ιωάννης, Χατζηθεοδώρου Γεώργιος, Λύρατζης Πασχάλης, Δημαρχόπουλος Χαράλαμπος ,Τσακιρίδης Αφεντούλης, Φάνης Παπαδάκης που εκπροσώπησε τον κ. Μελισσόπουλο, που λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, όπως και ο κ. Βογιατζής Κων/νος δε μπορούσαν να παραβρεθούν.

Στη συνάντηση αναφέρθηκαν ζητήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους του Δήμου Ξάνθης , με κύριο αυτό τον συνεχών μετακινήσεων του προσωπικού , αλλά και τον νέο αναπτυξιακό νόμο ο οποίος στοχοποιεί και στοχεύει την βαθμιαία ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών του Δήμου όπως αυτή της καθαριότητας , του πρασίνου και του ηλεκτροφωτισμού. Υπήρξε ενημέρωση για την παρούσα κατάσταση σε ότι αφορά τόσο τη λειτουργία των υπηρεσιών όσο και τις νομοθετικές διατάξεις που διέπουν τις αρμοδιότητες με τις οποίες είναι επιφορτισμένοςο Δήμος Ξάνθης καθώς και  εκτενής διάλογος με  ανταλλαγή απόψεων.

Τους ευχαριστούμε που τουλάχιστον μας άκουσαν , με την πρώτη κιόλας έκκλησή μας, πράγμα που δε συμβαίνει με τη σημερινή διοίκηση αρχής γενομένης από την ανάληψη των καθηκόντων της.

Κλείνοντας, έστω και σήμερα, καλούμε τον Δήμαρχο Ξάνθης να καθορίσει ημερομηνία συνάντησης με το Δ.Σ. του Συλλόγου. Εδώ θα είμαστε και θα αντιδρούμε σε κάθε μεθόδευση και στοχοποίηση.

Για το Δ.Σ.

                Ο Πρόεδρος                                                                        Η Γεν. Γραμματέας

Γαλανόπουλος Δημήτρης                                                             Τζανόγλου Πόπη

Σχετικά Άρθρα