sliderΚύριο ΘέμαΠαραπολιτικάΤελευταία Νέα

Την Σοφία Ψωμά όρισε Γενική Γραμματέα του Δήμου ο Μ. Τσέπελης. Στα χνάρια Μητσοτάκη εμπιστεύεται νέα άτομα σε νευραλγικές θέσεις!

Την οικονομολόγο Σοφία Ψωμά όρισε πριν λίγο με την υπογραφή του ως Γενική Γραμματέα του Δήμου Ξάνθης ο Μανώλης Τσέπελης. Η υπογραφή της απόφασης έλαβε χώρα στο δημαρχείο σήμερα το μεσημέρι παρουσία λίγων συγγενών και φίλων της κας Ψωμά.

Ο ίδιος ο Δήμαρχος επανέλαβε την πρόθεσή του να αξιοποιήσει όλους όσους ήταν μαζί του στον προεκλογικό του αγώνα και να φροντίσει ώστε όλοι όσοι επιθυμούν να προσφέρουν στην πόλη να έχουν την ευκαιρία να το κάνου.

Η νέα Γενική Γραμματέας του Δήμου θα παρέχει οδηγίες, θα δίνει κατευθύνσεις και γενικότερα θα συντονίζει τις υπηρεσίες του Δήμου κατά την άσκηση του έργου τους σε συνεργασία με τους αντίστοιχους προϊσταμένους. Παράλληλα θα προβαίνει στη μελέτη και εισήγηση μέτρων για την βελτίωση και προαγωγή των λειτουργιών του Δήμου.

Στην κα Ψωμά ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει!

Η πρώτη δήλωση της κας Ψωμά:

Με την ανάληψη των καθηκόντων μου, ως Γενική Γραμματέας του Δήμου Ξάνθης, ευχαριστώ τον Δήμαρχο Ξάνθης για την τιμή που με επιφύλαξε με την επιλογή μου στη θέση αυτή.
Αναλαμβάνω πλήρως,τη μεγάλη ευθύνη που απορρέει από τις αρμοδιότητες της θέσης μου κι υπόσχομαι να εργαστώ εντατικά, με συνέπεια και δημιουργική αντίληψη, για τη βελτίωση της θέσης του Δήμου, προς όφελος της κοινωνίας της Ξάνθης.
Η αποτελεσματική δράση των υπηρεσιών του Δήμου, η προσαρμογή της Λειτουργίας τους στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και η βελτίωση της απόδοσης του στελεχικού δυναμικού και των τεχνικών μέσων του Δήμου, θα είναι πάντα στην κορυφή των προτεραιοτήτων μου.

Το βίντεο από την υπογραφή και όσα είπε ο Δήμαρχος για την Σοφία

Σχετικά Άρθρα