sliderΚαβάλαΤελευταία Νέα

Νέο όχημα μικρού όγκου για το ΕΚΑΒ Καβάλας

Ύστερα από προσπάθειες πολλών χρονών,για την απόκτηση ενός αυτοκινήτου μικρού όγκου, με σκοπο την άμεση εξυπηρέτηση των δυσπρόσιτων περιοχών της πόλης, τελικά τα καταφέραμε.  Την Τετάρτη 11-12-2019 ενημερωθήκαμε, ότι υπογράφτηκε τελικά από τον υφυπουργό υγείας Κο Κοτζαμάνη, η αποδοχή δωρεάς προς το ΕΚΑΒ από την ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ, του αυτοκινήτου μικρού όγκου, που θα χρησιμοποιηθεί για την γρηγορότερηεπιχειρησιακήλειτουργία μας,δίνονταςέτσι μια τεράστια λύση στην γρηγορότερηπρόσβαση μας, για την αντιμετώπισησοβαρών και επειγόντων  περιστατικών σε δυσπρόσιτες περιοχές της πόλης της Καβάλας.

Για όλους εμάς που καθημερινώς δίνουμε αγώνα για να σώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες ανθρώπινες ζωές, η δωρεά αυτή έχει τεράστια σημασία. Για τον λόγο αυτό σαν σωματείοεργαζομένων 6ου ΕΚΑΒ Καβάλας,αισθανόμαστε την ανάγκηνα ευχαριστήσουμετον πρόεδρο Κο Αντωνίου και το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΟΚ ΚΑΒΑΛΑ,αλλά και τον ιατρό της ομάδας Κο ΣωτηρόπουλοΜιχάλη, ο οποίοςουσιαστικάάνοιξε τον δρόμο για την δωρεά αυτή.

 Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, τον βουλευτήΚαβάλας της ΝέαςΔημοκρατίας Κο ΜακάριοΛαζαρίδη, ο οποίος από την πρώτηστιγμήεπικοινώνησεμαζί μας, και βοήθησε τα μέγιστα,ούτως ώστε η δωρεά αυτή να πραγματοποιηθεί το συντομότεροδυνατό. Τέλος και επι της ευκαιρίας, θα θέλαμεεπίσης να τον ευχαριστήσουμε, για το ιδιαίτεροενδιαφέρον και τις ενέργειες τουόλο το προηγούμενοδιάστημα,ούτως ώστε να παρθεί η απόφαση και  να εκταμιευθούν το συντομότερο, τα χρήματαπου αφορούν την ανακαίνιση του κτιρίουο πού στεγάζονται οι διασώστες.

Επειδή οι ελλείψεις διασωστών, αλλά και οι ελλείψειςγενικότεραστο νομό στην υγεία συνεχίζουν να υφίσταται, καλούμεόλουςόσουςθέλουν και έχουν την διάθεση να βοηθήσουν να βρίσκονται δίπλα μας. Σκοπός μας είναι μια καλύτερηυγειά, αυτό διεκδικούμε, πάντα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών. Κάποιες μάχες κερδήθηκαν οι αγώνες συνεχίζονται. Καλά Χριστούγεννα. Καλή Πρωτοχρονιά σε όλους.

                 Ο Πρόεδρος Δ.Σ.                                 Ο  Γ. Γραμματέας

             Τσιτσιλικάκης Κων/νος                             Τσικνάκης Παύλος  

Σχετικά Άρθρα