sliderΠαραπολιτικάΤελευταία Νέα

Βίντεο: Θέμα με την δικαιολογημένη απουσία Παπαχρόνη! Αναβολή της συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης…

Αναβολή της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης είχαμε χθες το απόγευμα μιας και  οι τρεις παρατάξεις Μελισσόπουλου, Παπαχρόνη και Χατζηθεοδώρου ΑΚΟΛΟΎΘΗΣΑΝ στον πρώην δήμαρχο Μπάμπη Δημαρχόπουλο και εξέδωσαν μάλιστα μαζί του κοινή ανακοίνωση κατά των διαδικασιών που έφερε ο νέος νόμος για την κυβερνησιμότητα των Δήμων και ψήφισε η Νέα Δημοκρατία .

Μάλιστα ο Πασχάλης Λύρατζης αρχηγός της παράταξης Νέα Ξάνθη ζήτησε από τον πρόεδρο Γ. Μπούτο να τηρηθούν σχολαστικά οι απουσίες μιας και στις 3 αδικαιολόγητες συνεχείς απουσίες δημοτικοί σύμβουλοι εκπίπτουν του αξιώματός τους.

Το παράδοξο είναι ότι ενώ στην παράταξη Παπαχρόνη ήταν όλοι αδικαιολογήτως απόντες ο ίδιος ο αρχηγός κ. Γιάννης Παπαχρόνης είχε προσκομήσει από τις 24 Σεπτεμβρίου επιστολή δικαιολόγησης της απουσίας του… ένα γεγονός που στηλιτεύτηκε και από τον κ. Ιπποκράτη Καμαρίδη.

Αξιοσημείωτη είναι και η διαρροή των κ. Φερτούν από την παράταξη Δημαρχόπουλου και Τσαρεκσή από την παράταξη Μελισσόπουλου που ήταν παρόντες στην συνεδρίαση δηλώνοντας την αντίθεσή τους στους αρχηγούς τους.

Δείτε το βίντεο

Σχετικά Άρθρα