sliderΚοινωνίαΤελευταία Νέα

3ημερη εκδρομή για Βόλο, Πήλιο και Σκιάθο, 12 έως 14 Ιουλίου διοργανώνει ο πολιτιστικός σύλλογος Ξάνθης Παράδοση (πρόγραμμα)

3ημερη εκδρομή για Βόλο, Πήλιο και Σκιάθο, 12 έως 14 Ιουλίου διοργανώνει ο πολιτιστικός σύλλογος Ξάνθης Παράδοση.

Πρόγραμμα 3ημερης εκδρομής για τον Βόλο το πανέμορφο Πήλιο και την Σκιάθο στις 12-7-2019 έως 14-7-2019

1η Ημέρα 12/7/2019
Αναχώρηση στις 5:00 πμ από το ΚΤΕΛ Ξάνθης και με ενδιάμεσες απαραίτητες στάσεις φτάνουμε στην όμορφη Λεπτοκαρυά. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο όσοι επιθυμούν και να απολαύσουμε τα υπέροχα μεζεδάκια στις ταβέρνες της παραλίας.. Στην συνέχεια αναχωρούμε για το ξενοδοχείο. Τακτοποίηση. Ξεκούραση. Το βράδυ ελεύθερο για να γνωρίσουμε τα υπέροχα τσιπουράδικα του Βόλου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο . Διανυκτέρευση.
2η Ημέρα 13/7/2019
Μετά το πρωινό αναχώρηση για το την Σκιάθο το πανέμορφο νησί του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη. Μια αξέχαστη κρουαζιέρα που θα ξεκινήσει από τo Αχίλειο. Επιβίβαση στο κρουζερόπλοιο με πρώτο προορισμό την πανέμορφη παραλία Κουκουναριές από τις ομορφότερες παραλίες της πατρίδος μας. Αρκετός χρόνος για μπάνιο και μετάβαση στην πρωτεύουσα του νησιού. Ελεύθερος χρόνος για επίσκεψη στο σπίτι του Παπαδιαμάντη και για φαγητό. Επιβίβαση στο καράβι και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
3η Ημέρα 14/7/2019
Αφού πάρουμε το πρωινό θα ξεκινήσουμε για το πανέμορφο Πήλιο στην πανέμορφη Μακρυνίτσα το λεγόμενο μπαλκόνι του Βόλου. Από ψηλά θα απολαύσουμε μια μαγευτική θέα με φόντο την πόλη του Βόλου που απλώνεται στα πόδια μας καθώς και του Παγασητικού κόλπου. Επιβίβαση εν συνεχεία στο πούλμαν και μετάβαση στον Πλαταμώνα για μπάνιο και φαγητό. Στη συνέχεια αναχώρηση με τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις για την πόλη μας..

Tιμή συμμετοχής 125 ευρώ το άτομο σε δίκλινο η τρίκλινο δωμάτιο
Περιλαμβάνονται:
⦁ 2 Διανυκτερεύσεις με πρωινό στο ξενοδοχείο ΝΕΦΕΛΗ 3* στο κέντρο του Βόλου.
⦁ Μεταφορές-Περιηγήσεις.
⦁ Ασφάλεια Αστικής ευθύνης.
⦁ Κρουαζιέρα στη Σκιάθο
Δεν περιλαμβάνονται:
⦁ Είσοδοι σε μουσεία και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.
⦁ Ο φόρος διαμονής 1,50 ευρώ ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση.

Σχετικά Άρθρα