sliderΠαραπολιτικάΤελευταία Νέα

Το φυσάν και δεν κρυώνει στην παράταξη Δημαρχόπουλου… μένει εκτός ο στενός συνεργάτης Γιάννης Δρεμσίζης αλλά και οι Σδρέβανος και Χατζηεφραιμίδης

Όπως μου λένε πολλά είναι τα παράπονα και οι εσωτερικές κόντρες μεταξύ των εκλεγμένων και όσων έμειναν απ΄εξω στην παράταξη του Δημαρχόπουλου. Σύμφωνα με ανεπίσημα αποτελέσματα που έχει διαρρεύσει το ίδιο το Δημαρχείο… μένει εκτός ο στενός συνεργάτης του δημάρχου και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννης Δρεμσίζης αλλά και οι Σδρέβανος, Χατζηεφραιμίδης, Παρτσαλίδου και άλλοι πρωτοκλασάτοι δημοτικοί σύμβουλοι. Από τους νέους που ασχολήθηκαν οι περισσότεροι έπαιξαν απλά τον ρόλο του “νεροκουβαλητή” στους παλιούς!!!! (Και ήδη όπως μαθαίνω κάποιοι σκίζουν τα ρούχα τους γιατί είχαν πάρει υποσχέσεις και τώρα στρέφονται στο να μην στηρίξουν καν στην δεύτερη Κυριακή και άλλοι να πάνε απέναντι).

 

σ.ε. Τα παραπάνω ονόματα είναι από την ανεπίσημη καταγραφή που έδωσε η ίδια η παράταξη και για μένα (αν θες) δεν υπάρχει θέμα με όσους μείνανε απ΄έξω μακάρι να εκλεογόταν αλλά οι θέσεις είναι λίγες… (Βέβαια σε κάθε περίπτωση θα περιμένουμε τα ΕΠΙΣΗΜΑ αποτελέσματα που θα αργήσουν κι άλλο).

 

Σχετικά Άρθρα