slider Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Ερωτηματικά από πολίτες για την διαβίωση των παγωνιών στα “Παπάκια” της Ξάνθης

Επιστολή από αναγνώστρια της xanthinews.gr:

Σήμερα 1 Μαΐου του 2019 αποφάσισα με την παρέα μου να κάνουμε βόλτα στο μονοπάτι της ζωής.

Στο δρόμο μας είναι και το γνωστό πάρκο με τα παπάκια που θυμάμαι μικρή ήταν το αγαπημένο μου. Καθώς πλησίασα χάρηκα μεν που ήταν σε καλή κατάσταση από θέμα σκουπιδιών αλλά συνειδητοποίησα ότι τα ζώα εκεί ζουν σε άθλιες συνθήκες.

Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα βέβαια είναι αυτό το πανέμορφο παγόνι που είναι εγκλωβισμένο πίσω από τα σίδερα και δεν μπορεί καν να μπει φως στο κλουβί του.

Όταν αποφασίζεις να εγκλωβίσεις ένα ζωντανό για οποίους λόγους και αν το κάνεις αυτό τουλάχιστον πρέπει να μπορείς να του παρέχεις τις δέουσες συνθήκες διαβίωσης, αλλιώς άστο ελεύθερο!!

Πιστεύω ότι μεγάλη μερίδα των κατοίκων της πόλης δεν γνωρίζει καν την ύπαρξη του.

Καταγγέλλω λοιπόν επίσημα αυτές τις άθλιες συνθήκες για όλα τα ζώα του πάρκου και ευελπιστώ να κινητοποιηθούν άμεσα οι όποιοι είναι ιθύνοντες για αυτήν την κατάσταση.

Μετά λύπης Πηνελόπη Κ.

ΣΕ: Σίγουρα δεν είναι πρώτη φορά που γράφουμε είτε εμείς είτε κάποιος αναγνώστης για την κατάσταση στα παπάκια της Ξάνθης η κατάσταση δείχνει να μην μπορεί να λυθεί και δεν μπορούμε να αντιληφθούμε το λόγο…. ελπίζουμε τουλάχιστον τα ζώα που διαβιούν στο μέρος να τους παρέχονται τροφή και καθαριότητα ή να μεταφερθούν κάπου που η κατάσταση θα είναι καλύτερη.

Σχετικά Άρθρα