slider Μαυρομιχάλη 6 Τελευταία Νέα

Αναστάτωση στην οδό Σαπαίων με ευθύνη του Δήμου… Μπάχαλο με τις ιδιοκτησίες λόγω αλλαγής της αριθμοδότησης των σπιτιών.

Σύμφωνα με τον κ. Αργύρη Πλέσια κάτοικο της περιοχής υφίσταται τεράστιο πρόβλημα στην περιοχή της οδού Σαπών για τον παρακάτω λόγω: «ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΙΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ “ΒΕΛΤΙΩΝΩ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ”, γιατί ξυπνήσαμε και δεν μέναμε πλέον στην Σαπαίων 33.

ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ!!!!»

Στην οδό Σαπαίων, έγινε αλλαγή της αρίθμησης των ιδιοκτησιών, από κάποια υπηρεσία του Δήμου Ξάνθης, την οποία δεν μπορώ να εντοπίσω αν και ψάχνω μια μέρα. Επειδή η αλλαγή αρίθμησης επιφέρει πάρα πολλές δυσλειτουργίες (συμβόλαια ακινήτων, επικοινωνία πολιτών με αρχές και άλλους πολίτες, πληρωμές λογαριασμών κλπ κλπ), γίνεται μόνο κατ’ εξαίρεση και σε ειδικές περιπτώσεις που δεν είναι δυνατόν να αποφευχθεί. Στην αναφερόμενη περίπτωση κάποιες υπηρεσίες του Δήμου (εάν τηρήθηκε η διαδικασία) ή κάποιος εργολάβος (εάν δεν μελετήθηκε), αποφάσισαν να δώσουν αρίθμηση σε κάθε κατοικία εντός του ιδίου οικοπέδου!!!!!!. Σε επόμενη “παρέμβαση” ίσως αποφασίσουν να δώσουν αριθμό σε κάθε διαμέρισμα πολυκατοικίας. Για τις ανωτέρω αλλαγές δεν έγινε καμία ενημέρωση των πολιτών.

Σας παρακαλώ πολύ να επαναφέρετε άμεσα την προγενέστερη αρίθμηση πριν δημιουργηθούν ακόμη περισσότερα προβλήματα από αυτά που έχετε ήδη δημιουργήσει.
Επίσης θα ήταν χρήσιμο να ενημερωθούμε για τον αρμόδιο που έλαβε την ανωτέρω απόφαση.»

 

σ.ε. Σας λέμε λοιπόν από το ρεπορτάζ ότι μια βδομάδα μετά το αίτημά του δεν έχει απαντηθεί ακόμα.

Σχετικά Άρθρα