sliderΠαραπολιτικάΤελευταία Νέα

Η Σταυρούπολη αλλάζει. Ο Αναστάσιος Συμεωνίδης διεκδικεί την ψήφο των συγχωριανών του για το τοπικό συμβούλιο

Οι άνθρωποι της Σταυρούπολης φαίνεται ότι παίρνουν τα πράγματα στα χέρια τους. Έτσι με χαρά είδαν τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλλιθέας και Πρόεδρο του Κυνηγετικού Συλλόγου Σταυρούπολης να ανακοινώνει την κάθοδό του στα κοινά και να διεκδικεί την ψήφο των συγχωριανών του για να μπορέσει να προσφέρει και στην τοπική αυτοδιοίκηση. Να προσφέρει όσο μπορεί στον τόπο του.

Αναφέρει ο Αναστάσιος Συμεωνίδης στο μήνυμά του:

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την απόφαση μου να είμαι υποψήφιος Τοπικός σύμβουλος στις εκλογές της 26ης Μαϊου 2019 στην Κοινότητα Σταυρούπολης, στον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω με την οικογένειά μου.

Η απόφαση μου αυτή να συντονίσω έναν πολυσύνθετο Τοπικό Συνδυασμό δεν αποτελεί μόνο προσωπική μου επιλογή αλλά προκύπτει από την παρότρυνση πολλών συγχωριανών μου. Η διαδρομή μου και η εμπειρία μου, επαγγελματική και κοινωνική, είναι γνωστές σε όλους εσάς. Πιστεύω στη σκληρή δουλειά, στον προγραμματισμό, στη μεθοδικότητα, στη νοικοκυροσύνη, σε μετρημένα λόγια και καλά ζυγισμενες αποφάσεις.

Η ομάδα των ανθρώπων που θα με στηρίξει σε αυτήν την προσπάθεια θα προέρχεται από όλους τους ιδεολογικούς χώρους. Στόχος μου είναι να δώσουμε στο συνδυασμό μας ένα κινηματικό χαρακτήρα, να απελευθερωσουμε τις υγιείς δυνάμεις της κοινωνίας μας και να στελεχώσουμε ένα ψηφοδέλτιο με ανθρώπους ικανούς, ανιδιοτελείς, με όρεξη να προσφέρουν στον τόπο μας.

Πρέπει να γίνει σαφές ότι οι εκλογές αυτές έχουν καθαρά αυτοδιοικητικό χαρακτήρα. Δεν ψηφίζουμε κόμματα ούτε ιδεολογίες. Η στήριξη, η ανάδειξη προσώπων ως επικεφαλής και η ψήφος μας είναι μια διαδικασία ευθύνης απέναντι στους πολίτες αυτού τού τόπου.

Επιθυμώ ένα καλύτερο σήμερα και ένα ακόμη καλύτερο αύριο, για αυτόν τον τόπο που όλοι ονειρευόμαστε, που όλοι αγαπάμε και θέλουμε να προχωρήσει μπροστά. Με μοναδικό κίνητρο την αγάπη μου για τον τόπο που μεγάλωσα, τον τόπο που μεγαλώσαμε όλοι μας, γιατί με πολλούς από εσάς πήγαμε στα ίδια σχολεία, με άλλους αποκτήσαμε κοινές εμπειρίες, με κάποιους έχουμε συγγενικούς δεσμούς και με άλλους σημαντικούς φιλικούς δεσμούς.

Όλοι μαζί, ΕΝΩΜΕΝΟΙ, χωρίς κομματικά στεγανά, ταμπέλες και έριδες θα διεκδικήσουμε τη διοίκηση του Τοπικού Συμβουλίου Σταυρούπολης Ξάνθης, με διαφάνεια, υπευθυνότητα, εμπιστοσύνη, ειλικρίνεια, τόλμη, όρεξη, εντιμότητα και ήθος.

Και μόνο όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Με τη δέσμευση για σκληρή και αποτελεσματική δουλειά,

Ο υποψήφιος Πρόεδρος της Κοινότητας Σταυρούπολης με το συνδυασμό “ΜΠΟΡΟΥΜΕ” για τον τόπο μας (Σταυρούπολη- Λυκοδρόμιο- Μαργαρίτι- Καλλιθέα)

Αναστάσιος Συμεωνίδης

Σχετικά Άρθρα