slider Καρναβάλι Ξάνθης Τελευταία Νέα

Η μπάντα «CoconautRockers» στην πλατεία της Ξάνθης (video+ foto)

Γράφει η Μαίρη Δαληκριάδου

Μια υπέροχη Ξανθιώτικη Μπάντα φιλοξένησε η κεντρική σκηνή της κεντρικής πλατείας στα πλαίσια των ΘΛΕ 2019, την «CoconautRockers»,  σήμερα Παρασκευή 8 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι…

H μπάντα αποτελείται από τους: Billy Alexandridis (Vox,Gtr), RafaTasios (Vox),XarisKanos (Gtr,Vox), LefterisIliadis (Trumpet),XarisLaza (Sax),Nikos Mitsou (Bass Gtr), Stratos Logan (Drums).

Το σχήμα αποτελείται από Ξανθιώτες μουσικούς, η πορεία τους θεωρείται πετυχημένη αφού έχουν κάνει πολλές εμφανίσεις κυρίως στην Θεσσαλονίκη και αλλού ..το “ατού” της μπάντας είναι οι πολύ καλές διασκευές που έχουν κάνει σε γνωστά τραγούδια!

Λίγα λόγια για τους«CoconautRockers»:

Διαστημάνθρωποι σε μινόρε. Καρύδες που κοιτάνε στο άπειρο. Μουσικάντηδες για punk καρσιλαμάδες. Και μια μπάντα από την Ξάνθη που συνδυάζει τους balkanρυθμους με ξεσηκωτικούς ska ήχους και ανεβαστικες gypsy γκρουβες. Οι The CoconautRockers, από τους δρόμους της Ξάνθης, έρχονται να αφήσουν το στίγμα τους. Η μπάντα ξεκίνησε αρχικά από τον Billy και τον Rafa τον Μάιο του 2013 ως μία υλοποίησή της, στους δρόμους της Ξάνθης κατά την διάρκεια της Ευρωπαϊκής Γιορτής Μουσικής. Με ένα πλήθος εμφανίσεων σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και τη συμμετοχή τους σε πολλά φεστιβάλ, έχουν μοιραστεί την ίδια μουσική σκηνή με πολλούς καταξιωμένους καλλιτέχνες του χώρου. Τον Μάρτιο του 2018 παρουσίασαν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά, το EP «DiscoGypsyUFOs». Από τη μπάντα πέρασαν αρκετοί μουσικοί ώστε να εδραιωθεί πλέον το σημερινό σχήμα.

Δείτε ένα ,μικρό απόσπασμα από την συναυλία λίγο παρακάτω: 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα