slider Καρναβάλι Ξάνθης Τελευταία Νέα

Διψά για εκδηλώσεις η Ξάνθη | Με επιτυχία η συναυλία του Σταρόβα (2 video+ foto)

Γράφει η Μαίρη Δαληκριάδου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα στα πλαίσια των ΘΛΕ 2019 στις 19:30 η συναυλία με τους 15 50 και τον Δημήτρη Σταρόβα με τους Ξανθιώτες αλλά και τους επισκέπτες να κατακλύζουν την κεντρική πλατεία της Ξάνθης.

Λίγα λόγια για το συγκρότημα:

Το δημοφιλές ροκ συγκρότημα στα πλαίσια των nonstop εμφανίσεων του..έκανε στάση στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης με συνοδοιπόρο του τον εξαιρετικό Δημήτρη Σταρόβα. Μετά από δύο χρόνια επιστρέφουν και θα παρουσιάσουν τρεις ώρες με γνωστά και αγαπημένα τραγούδια αλλά και δικές τους επιτυχίες. Οι 15 50 με την εκρηκτική τους σκηνική παρουσία αλλά και ο Δημήτρης Σταρόβας με το αστείρευτο χιούμορ και το μουσικό του ταλέντο , υπόσχονται μια συναυλία που θα μείνει αξέχαστη.

Νωρίτερα στην κεντρική πλατεία πραγματοποιήθηκε η Συναυλία «Kostas Zekos& The Sound Gangsters»

Ο Κώστας Ζέκος είναι τραγουδοποιός και ερμηνευτής που δραστηριοποιείται στον ευρύτερο χώρο του ελληνικού ροκ και έντεχνου τραγουδιού. Στην ελληνική δισκογραφία βρίσκεται από το 2008 με τον δίσκο «ορατό σύμπαν». Ο τελευταίος δίσκος του με τίτλο «σε έναν καλύτερο κόσμο» κυκλοφόρησε στο τέλος του 2017. Μαζί με τους TheSoundGangsters παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία και γνωστές αγαπημένες διασκευές από το ελληνικό έντεχνο και rock ρεπερτόριο.

Κώστας Ζέκος, κιθάρα, φωνή.

Ευριπίδης Ταρασίδης, κιθάρα.

Αλέξης Μαντιράκης, τύμπανα.

Θάνος Ζομανίδης, μπάσο.

 

Δείτε τους 15 50 και τον Δημήτρη Σταρόβα:

Δείτε τους «Kostas Zekos& The Sound Gangsters» σε ένα σύντομα απόσπασμα:

Δείτε φωτογραφίες:

 

Σχετικά Άρθρα