slider Ελλάδα Τελευταία Νέα

Βίασαν την Τοπαλούδη σε σπίτι στον Αρχάγγελο Ρόδου (Δείτε video από το STAR Channel)

Νέα συνταρακτικά στοιχεία φέρνει σήμερα  στο φως το Star και η Τασούλα Παπανικολάου για τον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη ένα χρόνο πριν τη δολοφονία της. Σύμφωνα με τις καταθέσεις το άτυχο κορίτσι βιάσθηκε από τρεις νεαρούς σε σπίτι στον Αρχάγγελο Ρόδου. 

Οι τρεις νεαροί οδήγησαν την Ελένη σε σπίτι στον Αρχάγγελο μετά από νυχτερινή διασκέδαση.Την αποκάλυψη έκανε στις αρχές ο αστυνομικός που συνάντησε την φοιτήτρια μια εβδομάδα μετά την μοιραία εκείνη νύχτα. Η Ελένη φοβόταν και του αποκάλυψε ότι την είχαν βιντεοσκοπήσει.

Δείτε το video εδώ: https://www.star.gr/eidiseis/ellada/452704/biasan-thn-topaloydh-se-spiti-ston-arxaggelo-rodoy?fbclid=IwAR20cjfzTa-b8ZclPsrxqii-ga4r0LEyBeCf4LN6R_nl4W9UDXhipGzqlQw

Τι ισχυρίστηκε ο αστυνομικός

«Μου είπε ότι γνώρισε 3 άτομα και μετά επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του ενός μαζί με τον οδηγό ,δύο φίλους και μία φίλη της. Κατά τη διαδρομή άφησαν τη φίλη της στο σπίτι της και κατέληξαν σε κάποιο σπίτι στην περιοχή του  Αρχαγγέλου της  Ρόδου .Όπως μου ανέφερε θυμάται ένα κινητό να την τραβάει βίντεο», είπε ο αστυνομικός.

Τι αποκαλύπτει φίλη της Ελένης για τον βιασμό

Η Ελένη έμαθε ότι κυκλοφορεί το ροζ βίντεο στη  Ρόδο από μια φίλη της. Το είχε δει και την ενημέρωσε. Η Ελένη πανικοβλήθηκε. Τους 3 υπόπτους τους γνωρίζει μια συμφοιτήτρια της.

Τα στόματα στη Ρόδο παραμένουν κλειστά για τον βιασμό της Ελένης. Στενή της φίλη αποκάλυψε:

 «Πολύ πιθανόν να ξέρουνε αλλά αποφεύγουνε να μιλήσουνε. Δεν θέλουν να πούν τίποτα ούτε καν στην αστυνομία, γιατί τόση μυστικοπάθεια δεν μπορώ να ξέρω. Το σκεπάσανε.  Δεν πιστεύω ότι κανείς θα βγει να μιλήσει, όλοι προσπαθούν να το αποσιωπήσουν γιατί μιλάμε για ένα νησί που είναι πολύ κλειστή κοινωνία.  

Φοβόμουν πάρα πολύ να βγω να μιλήσω γιατί δεν ξέρω τι έχει γίνει και τώρα λέω είμαι στο σπίτι μου να έρθουν να μου χτυπάνε τα κουδούνια και εγώ φοβόμουν ότι μπορεί να απειληθεί η ζωή , όλοι οι φοιτητές μετά φοβόμασταν για το τι άνθρωποι μπορεί να μας πλησιάζανε. 

Κάτι έχει ακουστεί ότι υπάρχει κύκλωμα βιαστών. Μετά το σκηνικό με την Ελένη όχι κλειδωνόμαστε μέσα  όχι φοβόμαστε είμαστε με το 100  στο κινητό συνέχεια για να μην συμβεί κάτι». 

Στη νότια Ρόδο γνωρίζουν ποιοι είναι οι 3 ύποπτοι. Ποιοι απειλούσαν με ροζ βίντεο την άτυχη φοιτήτρια…

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 

 

Σχετικά Άρθρα