Lifestyle slider Τελευταία Νέα

Βρες τον δικό σου δρόμο και κάνε εσύ τη διαφορά στη ζωή σου!

Find your Way! Be the difference! 

Αισθανθήκατε ποτέ πως βρίσκεστε σε ένα σταυροδρόμι στη ζωή σας μη γνωρίζοντας ποιο μονοπάτι να ακολουθήσετε; Ξέρατε ότι κάτι πρέπει να αλλάξει αλλά δεν ξέρατε ακριβώς το πώς; Ή με ποιον τρόπο;  Δεν έχουμε περάσει όλοι μας, τουλάχιστον μια φορά από μια τέτοια εμπειρία ζωής;

Η αναζήτηση για υγιεινή διατροφή και εναλλακτικές επιλογές υγιεινών σνακ και συμπληρωμάτων αποτελεί τα τελευταία χρόνια μια μεγάλη τάση στην αγορά η οποία αντανακλά ξεκάθαρα την ανάγκη του ανθρώπου για ευεξία αλλαγή και ανανέωση, μέσα στο καθημερινά δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμά του.

Έτσι οι στόχοι μας απέναντι στη διατροφή έχουν αλλάξει και πολλαπλασιαστεί. Θέλουμε εκτός από το ιδανικό βάρος,

  • ένα υγιές και δυνατό σώμα,
  • τόνωση και ενυδάτωση,
  • αναπλήρωση του οργανισμού με βιταμίνες και μέταλλα,
  • διατροφική υποστήριξη για καρδιά, κυκλοφοριακό, εγκέφαλο, δέρμα, μάτια, μαλλιά,
  • αποκατάσταση πριν ή μετά από γυμναστική
  • υποστήριξη σε επιβαρυμένο πρόγραμμα εργασίας
  • θωράκιση του ανοσοποιητικού

Ονομάζομαι Ντομάζη Μαρία και είμαι ανεξάρτητος συνεργάτης της εταιρείας Herbalife Nutrition. Γνώρισα την εταιρεία πολλά χρόνια πριν, φοιτήτρια τότε, σαν καταναλωτής σε μια αναζήτηση που έκανα στην προσπάθεια μου να ελέγξω το βάρος μου με ένα γρήγορο, υγιεινό και νόστιμο τρόπο.

Η Herbalife Nutrition αριθμεί 38 χρόνια στην αγορά, κυκλοφορεί σε πάνω από 95 χώρες με πάνω από 3,5εκατομύρια ευχαριστημένους καταναλωτές. Όλα τα προϊόντα φτιάχνονται υπό την αυστηρή επίβλεψη και εποπτεία της ειδικής επιστημονικής ομάδας που απαρτίζεται από εξειδικευμένους γιατρούς και επιστήμονες κορυφαίους στο είδος τους. Αξία έχει να αναφέρουμε τον Louis Ignarro μοναδικό εν ζωή Νομπελίστα Ιατρό ενώ είναι τιμή μας που σε αυτή την ειδική επιστημονική επιτροπή συμμετέχει και ο δικός μας, διατροφολόγος Γιώργος Μουλίνος.

Αν αναρωτιέστε …ο δρόμος δεν είναι πάντα εύκολος… ούτε και η ψυχολογία της αλλαγής είναι πάντα τόσο δυνατή ώστε να μας αποτρέπει από το να θέλουμε ώρες, ώρες να σταματήσουμε την προσπάθεια..να τα παρατήσουμε.

Σίγουρα θα θέλετε να μάθετε τι συγκρατεί τους  πιο ευχαριστημένους από τους πελάτες της εταιρείας και για ποιο λόγο έχουν βάλει τα προϊόντα μας στο καθημερινό τους διατροφολόγιο. Παρακάτω θα δείτε κάποιες από τις μαρτυρίες πελατών:

  • «Το διατροφικό πρόγραμμα της εταιρείας περιλαμβάνει shake, ροφήματα δηλαδή, φτιαγμένα με γάλα ή χυμό ή νερό σε 9 διαφορετικές γεύσεις. Είναι πολύ καλύτερο γευστικά από οποιοδήποτε shake έχω πιεί, χωρίς ζάχαρη και τεχνητά γλυκαντικά. Απολάμβανα να φτιάχνω το πρωινό ή το βραδινό μου με διαφορετική συνταγή και γεύση κάθε φορά.» Μαρία, 24 ετών
  • «Είναι εύκολο! Όσο εύκολο είναι να φτιάξεις τον πρωινό στιγμιαίο καφέ σου καθώς χρειάζεσαι μόλις τρία λεπτά από τον χρόνο σου!!Μόνο που δεν έχει να σου προσφέρει «κούφιες» θερμίδες, αλλά ένα πλήρες ισορροπημένο γεύμα. Το φτιάχνω στο γραφείο ή πριν πάω στη δουλειά μου. Ενδιάμεσα τρώω και ένα σνακ σοκολάτας. Απίστευτο να κάνεις διατροφή και να τρώς σοκολάτα όσο συχνά θέλεις!» Πέτρος, 42 ετών
  • «Πλήρες και ισορροπημένο γεύμα! Με βοηθούσε όχι μόνο να μην πεινάω κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά αντιθέτως με οποιαδήποτε άλλη δίαιτα είχα δοκιμάσει στο παρελθόν με βοηθούσε να αισθάνομαι ενέργεια και δύναμη και ευεξία. Ξεκίνησα με λίγα προϊόντα και τώρα τα έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα» Γεωργία, 32 ετών
  • «Ελεύθερο γεύμα!! Είναι ίσως από τις μοναδικές δίαιτες που έχεις την «ελευθερία» να φας οτιδήποτε έχει μαγειρέψει στο σπίτι για μεσημεριανό. Ή ακόμα καλύτερα….αν έχεις κανονίσει μια έξοδο ή ένα δείπνο για το βράδυ, πίνεις τα ροφήματα σου όλη μέρα και το βράδυ κάθεσαι και τρως κανονικά χωρίς να χρειάζεται να ενημερώσεις κάποιον για τις διατροφικές αλλαγές σου…Έλεγξα το βάρος μου κατά 11 κιλά μέσα σε δύο μιση μήνες και δεν στερήθηκα καμία κοινωνική εκδήλωση! Δεν σταματάω με τίποτα!» Αποστολία 63 ετών

Είναι και άλλα πράγματα που καθιστούν για μένα την εταιρεία μοναδική και πρωτοπόρα σε αυτό που κάνει. Όχι μόνο γιατί βοηθά ανθρώπους που θέλουν να ελέγξουν το βάρος τους. Έχει γενικό μότο της να θέλει μέσω του τεράστιου δικτύου συνεργατών της να κάνει τον κόσμο πιο υγιή και πιο χαρούμενο. Καθημερινά βοηθά εκατομμύρια ανθρώπους σε πάνω από 95 χώρες να φτάσουν τους δικούς τους ατομικούς στόχους μέσω των προγραμμάτων διατροφής και ατομικής ανάπτυξης που διαθέτει.

Aυτός είναι και ο δικός μου στόχος. Να βοηθώ τους ανθρώπους που έρχονται κοντά μου με το δικό τους διατροφικό στόχο να τον πετύχουν με τον καλύτερο, οικονομικότερο και ευκολότερο τρόπο. Δίνοντας τους την πλήρη υποστήριξη, καθοδήγηση και εμπειρία μου ως μακροχρόνια καταναλωτής και μέσα από τις πολλαπλές εκπαιδεύσεις που έχω πάρει από την εταιρεία.

Μην διστάσετε λοιπόν να κλείσετε το δικό σας ραντεβού και να δείτε τη λύση του διατροφικού σας στόχου να παίρνει το μονοπάτι που εσείς θα του ορίσετε!

Ντομάζη Μαρία Ανεξάρτητος συνεργάτης Herbalife Nutrition,

κιν 6979774271

mail: [email protected]

facebook: Find your Way

Instagram: Find_your_way_tothebestu

Σχετικά Άρθρα