slider Τελευταία Νέα

Η Α.Ο.Ξ. έκοψε την βασιλόπιτά της | Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση

 

Σήμερα Παρασκευή 18 Ιανουαρίου η ΠΑΕ Xanthi fc  σύσσωμη έκοψε την πίτα της παρουσία όλων των τμημάτων αλλά και τα στελέχη της ομάδας. Η κοπή έγινε στο καθιερωμένο μέρος στο Le Chalet  σήμερα στις 7 και 30 το απόγευμα παρουσία του υφυπουργού οικονομικών Στάθη Γιαννακίδη,  του Αστυνομικού Διευθυντή Ξάνθης, του εκπρόσωπο του Δ’ Σώματος Στρατού, δημάρχων, αντιδημάρχων, υποψηφίων δημάρχων και άλλων.  Παρούσα η Διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο, το προσωπικό η επαγγελματική ομάδα και τα τμήματα υποδομής της που αγωνίζονται στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα της Super League μέλη της διοίκησης των Παλαιμάχων ΑΟΞ καθώς και αντιπροσωπεία των XanthiFans, δημοσιογράφοι αλλά και επίσημοι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές για υγεία και για εκπλήρωση στόχων σε μία πετυχημένη χρονιά.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Πιαλόγλου που αφού υποδέχθηκε τους παρευρισκομένους αναφέρθηκε στην φετινή σαιζόν, ενώ ολοκλήρωσε την ομιλία του μεταβιβάζοντας τις ευχές του μεγαλομετόχου κ. Χρήστου Πανόπουλου για καλή χρονιά, με υγεία και δημιουργικότητα.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμων που ευλόγησε την πίτα ευχήθηκε καλή συνέχεια στους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές της ομάδας με την ευχή να οδηγήσουν την Ξάνθη όσο πιο ψηλά γίνεται και γιατί όχι και στην έξοδο στην Ευρώπη, ενώ παράλληλα εξήρε την κοινωνική προσφορά του μεγαλομετόχου Χρήστου Πανόπουλου και του ΑΟΞ στην τοπική κοινωνία, τονίζοντας παράλληλα την ευτυχία που ένιωσαν τα παιδιά της Αφρικής από τα δώρα που προσέφερε ο Ξανθιώτικος σύλλογος.

Ξεχωριστή στιγμή της εκδήλωσης ήταν η οικονομική ενίσχυση του “ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ”, στο Γηροκομείο Ξάνθης. Ο Νίκος Επιτρόπου παρέδωσε μία επιταγή στον κ. Παπαχρόνη, με τον τελευταίο να αναφέρεται στην επί σειρά ετών σημαντική κίνηση της Ξανθιώτικης ομάδας.

Από πλευράς επισήμων το παρών έδωσαν ο πρώην Πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης, ο ξανθιώτης Βουλευτής Στάθης Γιαννακίδης, ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου, ο Αντιδήμαρχος Δόμησης και εμπορικών δραστηριοτήτων και αδειοδοτήσεων και Πρόεδρος του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ξάνθης Μιχάλης Λομβαρδέας, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Πανίδης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αιμοδοτών “Η Αγάπη” και υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Παπαχρόνης, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΑΟΞ, διαιτητές της ΕΠΣ Ξάνθης και σύσσωμη η μεγάλη οικογένεια του ΑΟΞ.

Τυχεροί της βραδιάς ήταν οι Πάμπλο Ντε Λούκας από πλευράς ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ, ενώ στην Κ-19 το φλουρί έτυχε στον Δήμο Τενεκέ, στην Κ-17 στον Δημήτρη Μπαζοίδη και στην Κ-15 στον Πέτρο Νικολαίδη, ενώ το φλουρί του προσωπικού της ομάδας έτυχε στην Μαρία Αλεξόπουλου.

Το φλουρί στην μεγάλη πίτα έπεσε στους Xanthifans που είναι πάντα στο πλευρό της μεγάλης ομάδας της Θράκης

Δείτε φωτογραφίες:

          

 

Σχετικά Άρθρα