slider Οικολογία Τελευταία Νέα

Περιβαλλοντική βόμβα στον Δήμο Αβδήρων με φυτοφάρμακα που καταλήγουν στην θάλασσα. Δήμαρχε άσε τις εκλογές και πιάσε δουλειά!!!

Δείτε εδώ χαλί στα Άβδηρα, στο σημείο που υπάρχει πομόνα για την πλήρωση των ραντιστικών μηχανημάτων των γεωργών. Οι κενές συσκευασίες των φυτοφαρμάκων πετιούνται κάτω στο έδαφος ανεξέλεγκτα δεν υπάρχει ειδικός κάδος περισυλλογής των κενών συσκευασιών των φυτοφαρμάκων που είναι τοξικά απόβλητα λόγω του ούτως η άλλως επικίνδυνου περιεχομένου τους.

Σύμφωνα με τους κατοίκους δίπλα από αυτό το σημείο στο χωρίο Άβδηρα υπάρχει φυσικό ρέμα το οποίο λειτουργεί παράτυπα και ως “αποχετευτικό” σύστημα του χωριού αφού αδειάζουν σχεδόν το σύνολο των βόθρων εκεί μέσα, το οποίο ρέμα φτάνει μέχρι την θάλασσα. Όπως μου λένε οι κάτοικοι αυτό συμβαίνει χρόνια και κανένας δήμαρχος έως σήμερα δεν έχει κάνει κάτι, ενώ πολλές από τις κενές εν μέρει συσκευασίες καταλήγουν στο ρέμα και από εκεί κατευθείαν στην θάλασσα!!!

Κύριε Τσιτιρίδη, κύριε Δήμαρχε των Αβδήρων τι συμβαίνει στο σημείο; Γιατί μένει έτσι ανεξέλεγκτη αυτή  η περιβαλλοντική βόμβα;

Σχετικά Άρθρα