slider Τελευταία Νέα

Οι Ξανθιώτες στηρίζουν το ψυχολογικό κέντρο Ξάνθης | Δείτε video + φωτογραφίες από την εκδήλωση

Φωτογραφίες – κείμενο Μαίρη Δαληκριάδου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 6 η ώρα η απογευματινή εκδήλωση καφέ που διοργάνωσε ο σύλλογος «οι φίλοι του ψυχολογικού κέντρου Ξάνθης» σε γνωστή κοσμική ταβέρνα.

Πάνω από 60 κυρίες τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση του συλλόγου ενισχύοντας έτσι το δύσκολο έργο που έχει αναλάβει ο σύλλογος αλλά και φορείς, πολιτικοί, εκπρόσωποι φορέων, γονείς και συγγενείς των παιδιών.

Ακολούθησε κλήρωση με έναν πίνακα που ζωγράφισαν οι μαθητές του ψυχολογικού μαζί με τον δάσκαλο τους. Το νούμερο που κληρώθηκε είναι το 14 το οποίο δεν βρέθηκε ο τυχερός του μέσα στην αίθουσα αν κάποιος από τους αναγνώστες έχει αγοράσει πρόσκληση και δεν παραβρέθηκε παρακαλούμε να δει το νούμερο που αναγράφεται από την δεξιά πλευρά στο πάνω μέρος.

Η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε ανάμεσα στους προσκεκλημένους, στους γονείς και στα παιδιά του ψυχολογικού κέντρου που παραβρέθηκαν εκεί ήτανε πάρα πολύ ζέστη και φιλική. Ακολούθησε ζωντανή μουσική με χορό και πολύ κέφι από όλους τους παρεβρησκόμενους,

Η βραδιά έκλεισε με πολλές ευχές για καλές γιορτές

Συγχαρητήρια στην πρόεδρο του συλλόγου κ. Γεωργία Ανδρέου και σε όλο το Δ.Σ. για οργάνωση της εκδήλωσης αλλά και στο έργο του συλλόγου που στέκονται δίπλα στο ψυχολογικό κέντρο όλα αυτά τα χρόνια.

Δείτε videoπου κατέγραψε η κάμερα της xanthinews.gr:

Δείτε φωτογραφίες:

Σχετικά Άρθρα