slider Τελευταία Νέα

Σύλλογος Μικρασιατών Ξάνθης: Το σπίτι του Χατζηδάκι γεμίζει χριστουγεννιάτικα κάλαντα από όλη την Ελλάδα..| Δείτε την εκδήλωση

Ο σύλλογος Μικρασιατών νομού Ξάνθης σας προσκαλεί στην 3η χορωδιακή συνάντηση με αφορμή την εορταστική περίοδο του Αγίου Δωδεκαημέρου.

Η συναυλία θα διεξαχθεί την Κυριακή 16, Δεκεμβρίου 2018 και ώρα έξι το απόγευμα στον πολυχώρο τέχνης (σπίτι του Μανού Χατζιδάκι) απέναντι από τον ιερό ναό Αγίου Βλασίου.

Στην συναυλία θα παρουσιαστούν κάλαντα της περιόδου και παραδοσιακά τραγούδια από όλη την Ελλάδα. Συμμετέχουν η χορωδίες «Αναπνοή» του Ιερού ναού Αγίου Κωσταντίνου και Ελένης Ηρακλείου Κρήτης, η μικτή χορωδία του συλλόγου Μικρασιατών νομού Ηρακλείου και δημοτική χορωδία Δήμου Μαλεβιζίου, η μικτή χορωδία του ιερού ναού Αγίας Παρασκευής Μενεμένης Θεσσαλονίκης, η Χορωδία του εξωραϊστικού συλλόγου πανοράματος Δράμας και η χορωδία ιερού ναού Αγίου Παντελεήμονα Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης.

Από τον σύλλογο Μικρασιατών νομού Ξάνθης θα συμμετάσχει η μεικτή χορωδία του συλλόγου με περίπου 50 χορωδούς υπό την διεύθυνση του μουσικού – μεάστρου Γιάννη Κατσούλη.

Σχετικά Άρθρα