slider Τελευταία Νέα

Ευχαριστήριο της αδερφής του Παπαγιάννη προς το νοσοκομείο Ξάνθης μετά το σοβαρό τροχαίο στους Τοξότες Ξάνθης

Επιμέλεια Μαίρη Δαληκράδου

Μετά το σοβαρό τροχαίο που έχει χτες το απόγευμα ο Ιερέας Ιωάννης Ιωαννίδης με την σύζηγό του στην διασταύρωση των τοξοτών (Δείτε εδώ) ευχαριστήριο προς το νοσοκομείο Ξάνθης και τους γιατρούς και νοσηλευτές απέστειλε η αδερφή του Παπαγιάννη Φιλιώ Ιωαννίδου  για την κινητοποίηση που έκαναν για την αντιμετώπιση των τραυμάτων του αδερφού της Ιερέως.
Διαβάστε το ευχαριστήριο:
Ευχαριστώ δημόσια όλους τους εφημερεύοντες γιατρούς του νοσοκομείου Ξάνθης, την χειρουργό κ. Ευτέρπη Βαραδα, την αναισθησιολόγο κ. Ελπίδα Αντωνοπούλου, τον ειδικευόμενο Ορθκης κ. Γιάννη Παπαβασιλείου, τον Διευθυντή ορθκης κ. Καραμούλα, τους ειδικευομένους της χειρκης κλινικής το Ακτινολογικό και την εφημερεύοντα γιατρό και τους χειριστές το ΕΚΑΒ και την Πυροσβεστική Υπηρεσία για την άμεση κινητοποίηση και ανθρωπιά τους στο σοβαρό τροχαίο του αδερφού μου ιερέως Ιωάννη Ιωαννίδη και της συζύγου του.
Ευχαριστώ όλο το νοσηλευτικό προσωπικό των ΤΕΠ και Χειρουργικής κλινικές, τους τραυματιοφορείς συναδέλφους για την ευαισθητοποίηση τους, την προσφορά τους τον καλό τους λόγο. Ευχαριστώ από καρδιάς και εκ μέρους του αδερφού μου, γιατί στο δύσκολο αυτό συμβάν της οικογένειας μου, μου στάθηκε όλο ανεξαιρέτως το προσωπικό με αμέριστο ενδιαφέρον και συμπαράσταση. Είμαι υπερήφανη πραγματικά για τους συνεργάτες μου γιατρούς και για όλους τους συναδέλφους μου. Ένα ευχαριστώ είναι το λιγότερο που μπορώ να εκφράσω. Να τους έχει όλους ο Θεός καλά.

Σχετικά Άρθρα