Νίκος Χατζόπουλος: Ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Αβδήρων!!! - Νέα, Ειδήσεις, Εκδηλώσεις στην Ξάνθη
slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Νίκος Χατζόπουλος: Ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Αβδήρων!!!

Χθες βράδυ και μετά την νέα αναβολή συζήτησης του θέματος σχετικά με την ΔΕΥΑ Αβδήρων στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Νίκος Χατζόπουλος ο πρώτος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος του Τσιτιρίδη στα Άβδηρα, ανακοίνωσε δημόσια την κάθοδό του ως υποψήφιος Δήμαρχος Αβδήρων.

Προχώρησε στην κίνηση αυτή χθες βράδυ διευκρινίζοντας ότι άμεσα θα υποβάλει και την παραίτησή του από την προεδρία της ΔΕΥΑΑ. Ο Δήμαρχος Γ. Τσιτιρίδης άκουγε τις ανακοινώσεις του Χατζόπουλου ιδιαίτερα προβληματισμένος αφού τα δεδομένα αλλάζουν και με εμφανή αμηχανία.

(Μετά τις εξελίξεις αυτές εκτιμώ ότι εντός της ημέρας θα εκδοθεί και το πρώτο δελτίο τύπου της νέας δημοτικής κίνησης του Νίκου Χατζόπουλου που θα αναφέρει και τους λόγους που προχωράει μπροστά διαχωρίζοντας την πορεία του από τον Τσιτιρίδη, και επίσης εκτιμώ ότι θα ανακοινώνει και την παραίτησή του από την θέση του προέδρου που έχει εδώ και 3 χρόνια στην επιχείρηση ύδρευσης).

Σχετικά Άρθρα