Αν και δεν ήμουν παρών, έμαθα ότι σε ένα απλό θέμα παραχώρησης της πλατείας για τις γιορτές των Χριστουγέννων στο προχθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο ο Δήμαρχος Μπάμπης Δημαρχόπουλος δεν κατάφερε να συγκεντρώσει την απόλυτη πλειοψηφία των 21 ψήφων και έμεινε μόνο με 20. Αποτέλεσμα να μην περάσει το θέμα και να δημιουργηθεί ακόμη βαθύτερη ρήξη στο εσωτερικό της παράταξή του. Η γκρίνια είναι δεδομένη και δεν ξέρω πως θα πάει έτσι ο συνδυασμός στις εκλογές, όταν βγαίνουν κάθε μέρα σύμβουλοι που λένε ότι δεν θα ακολουθήσουν ή άλλοι λένε ότι θα κατέβουν οι ίδιοι για δήμαρχοι… (Και δεν ξέρω αν όλο αυτό μπορεί να συμμαζευτεί κάποια στιγμή…)
Προηγούμενο άρθρο
Σταύρος Καρυπίδης
Εκδότης - Δημοσιογράφος μέλος της Έ.Ι.Η.Ε.Ε. Lead Digital Strategist - Διαμορφωτής κοινής γνώμης και βιντεογράφος με πιστοποίηση από την Google και το Υπουργείο Τουρισμού στο Digital Marketing "Grow Greek Tourism". Owner & Operator στην Drone Areo View εταιρίας αερο-βιντεοσκοπήσεων και αερο-φωτογραφήσεων (αδειούχος χειριστής ΣμηΕΑ UAS Pilot A & UAS Pilot B). Ceo & Founder της εταιρίας "Φυσικό Αέριο Ξάνθης".
Σχετικά Άρθρα
Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης Ζωή Κοσμίδου: Αυστηρή τήρηση των μέτρων πυροπροστασίας στο Νοσοκομείο Ξάνθης – Αναγνώριση από την Πυροσβεστική
Το Ίδρυμα Δημητράκη φιλοξενεί την παρουσίαση του βιβλίου του Λεωνίδα Γαλάνη «Ήθος – Πάθος – Λόγος, το αρχαίο μυστικό της επιτυχίας»
Μεγάλη ανταπόκριση στο σεμινάριο ΚΑΡΠΑ και χρήσης απινιδωτή της Ο.ΔΙ.Α.Κ. Ξάνθης – 30 πολίτες εκπαιδεύτηκαν να σώζουν ζωές (φωτογραφίες)
Click to comment




