sliderΤελευταία Νέα

Τσούγκρισαν τα ποτήρια για καλό σκοπό | Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση σχολικών υποτροφιών ν.Ξάνθης

Κείμενο φωτογραφίες Μαίρη  Δαληκριάδου

Ο σύνδεσμος σχολικών υποτροφιών νομού Ξάνθης στα πλαίσια της προσπάθειας του να εξασφαλίσει έσοδα για τις χορηγούμενες υποτροφίες προς τους άπορους με καλή επίδοση στα μαθήματα τους μαθητές, γυμνασίου και λυκείου αλλά και φοιτητές του νομού μας διοργάνωσε ούζο σήμερα Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018 στις 7 το απόγευμα στο εστιατόριο Ξανθίππη.

Πάνω από 60 κυρίες τίμησαν την πρόσκληση του συλλόγου και στήριξαν με την παρουσία τους την προσπάθεια.

Η συνάντηση περιελάμβανε καλό κρασί και όμορφα και νόστιμα εδέσματα. Στη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε και λαχειοφόρος αγορά με την στήριξη επιχειρηματιών της πόλης μας.

Το νέο Δ.Σ. που ανέλαβε τα ηνία του συλλόγου πριν μόλις από ένα μήνα απαρτίζεται από τους εξής Μαρία Παυλίδου πρόεδρος, Γκαγκώνη Μαρία αντιπρόεδρος, Καλλίδου Άννα ταμίας, Παπαχρυσοβέργη Ελένη γραμματέας, Κανδύλης Σταματία μέλος, Καταρτζή Στέλλα μέλος, Αλεξιάδου Περιστέρα μέλος.

Ο σύλλογος υφίσταται 50 ολόκληρα χρόνια ενώ το 1974 διασπάστηκε από τον σύνδεσμο της Αθήνας. Όλα αυτά τα χρόνια πραγματοποιεί κοπιώδεις προσπάθειες για την συλλογή χρημάτων για τις υποτροφίες.

Σε λίγες μέρες ο σύνδεσμος θα ενημερώσει όλα τα γυμνάσια λύκεια της πόλης μας για να διατεθούν στους μαθητές οι αιτήσεις που συνήθως φτάνουν 80 τον αριθμό ενώ επιλέγονται περίπου 40 άτομα με την πιο χαμηλό εισόδημα που δεν ξεπερνά τις 8000 ευρώ.

Δείτε φωτογραφίες από την απογευματινή μάζωξη στο εστιατόριο Ξανθίππη:

 

Σχετικά Άρθρα