slider Τελευταία Νέα

Τελευταία μέρα των γιορτών παλιάς πόλης- Έγινε το αδιαχώρητο | Δείτε το live με τους Imam Baildi

 



 

Γράφει η Μαίρη Δαληκριάδου

Οι Imam Baildi παρουσίασαν σήμερα στην Κεντρική Σκηνή στην Πλατεία Μητροπόλεως στις 20:30 ένα ολοκαίνουργιο πρόγραμμα με τραγούδια από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, αλλά και τον επερχόμενο νέο τους δίσκο που θα κυκλοφορήσει τη χρονιά που μας έρχεται…

Ο καλός καιρός βοήθησε πολλούς Ξανθιώτες και επισκέπτες να χαρούν την τελευταία μέρα των γιορτών και να κατακλύσουν στην Πλατεία Μητροπόλεως αλλά και όλα τα στέκια των γιορτών.

Λίγα λόγια για το συγκρότημα: Εδώ και 10 χρόνια οι Imam Baildi μας συγκλονίζουν με τις δημιουργίες τους, την αγάπη τους για την ελληνική αλλά και βαλκανική μουσική παράδοση και το πάθος τους για μουσικές αναζητήσεις κι εξερευνήσεις. Αδιάκοπα αναζητούν νέους συνδυασμούς ηχοχρωμάτων που κάνουν την καθημερινότητά μας φωτεινή και μαγευτική. Επιπλέον σε κάθε live εμφάνισή τους το κοινό περνά πάντα υπέροχα μιας και πάντα το κάνουν να νιώθει πως συμμετέχει σε ένα τεράστιο κι εκρηκτικό πάρτι!

Για τους ίδιους τα 10 αυτά έτη είναι μια ιδέα, δύο αδέλφια, τέσσερα albums και οκτώ άτομα που έχουν ταξιδέψει μαζί σε πάνω από 22 χώρες. Σημαίνουν όμως και κάτι ακόμα, που δε μετριέται με αριθμούς, μία μοναδική σχέση αγάπης με τον κόσμο.

Οι Imam Baildi είναι: Ορέστης Φαληρέας: DJ – μπάσο, Λύσανδρος Φαληρέας: drums – κρουστά – πλήκτρα, Ρένα Μόρφη: Τραγούδι, MC Yinka: Ραπ – Φωνητικά, Γιάννης  Δίσκος: Σαξόφωνο – Κλαρίνο, Λάμπης Κουντουρόγιαννης: Ηλ. Κιθάρα, Αλέξης Αραπατσάκος: Μπουζούκι – φωνητικά, Αγαπητός Καταξάκης: Ηχοληψία.

Δείτε το live:

Δείτε φωτογραφίες:

Σχετικά Άρθρα