sliderΚόμματαΤελευταία Νέα

Μακάριος Λαζαρίδης: «Ο κ. Τσίπρας εκτός από ανίκανος, αναποτελεσματικός και επικίνδυνος αποδεικνύεται και μοιραίος»

«Δυστυχώς, αυτή η Κυβέρνηση πνίγηκε στις λάσπες της Μάνδρας, κάηκε στο Μάτι, χάθηκε στις Πρέσπες. Δεν αξίζει στην Ελλάδα και στους Έλληνες πολίτες μια τέτοια Κυβέρνηση». Αυτό υπογράμμισε ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης, μιλώντας, σήμερα, Κυριακή 29 Ιουλίου, στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΚΑΙ» και το δημοσιογράφο Σ. Σταθόπουλο.

«Είναι», είπε ο κ. Λαζαρίδης, «φανερό ότι το βράδυ της Δευτέρας είχαμε μια επικοινωνιακή φαρσοκωμωδία, η οποία συνεχίστηκε και πριν λίγες ημέρες  με την επίσκεψη του κ. Καμμένου στο Μάτι όπου σας θυμίζω ζήτησε και τα ρέστα από τους πολίτες που καταστράφηκαν. Είναι φανερό ότι κάθε μέρα που περνά αποκαλύπτονται οι τεράστιες ευθύνες που έχει αυτή η Κυβέρνηση για την διαχείριση της συγκεκριμένης καταστροφής».

Αναφερόμενος στον κ. Τσίπρα, ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας επισήμανε ότι «εκτός από ανίκανος, αναποτελεσματικός και επικίνδυνος, αποδεικνύεται και μοιραίος όπως είναι και η Κυβέρνηση του».

«Ακούσαμε,» συνέχισε ο κ. Λαζαρίδης, «τον πρωθυπουργό να μιλάει για αποσταθεροποίηση. Ποιος αποσταθεροποιεί τον πρωθυπουργό; Ο πρωθυπουργός είναι αποσταθεροποιημένος μήνες τώρα. Αυτή είναι η πραγματικότητα».

 

σ.ε. Ο κ. Μακάριος Λαζαρίδης θα είναι υποψήφιος Βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία στον Νομό Καβάλας στις ερχόμενες εθνικές εκλογές.

 

Σχετικά Άρθρα