sliderΤελευταία Νέα

Με Νατάσα Θεοδωρίδου και Γιώργο Παπαδόπουλο τα 20α Δημήτρεια Δαφνώνα 2018 | Δείτε όλο το πρόγραμμα

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δαφνώνα “Η Δήμητρα” για 20η συνεχή χρονιά διοργανώνει τα Δημήτρεια Δαφνώνα στο Δαφνώνα Ξάνθης πλάι στον ποταμό Νέστο στις 11-13 Αυγούστου.

Το Σάββατο 11 Αυγούστου στην πλατεία του Δαφνώνα θα υπάρχουν παιδικές εκδηλώσεις με κλοουν, μάγους, αγωνίσματα και πολλές άλλες εκπλήξεις με την συνοδεία Dj. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Την Κυριακή 12 Αυγούστου στην πλατεία του Δαφνώνα θα γίνει η θεατρική παράσταση ” Οι πριγκήπισσες στο νησί των πειρατών από το Θέατρο του Βορρά. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει συναυλία από τον δικό μας καλλιτέχνη, τον Σάββα Φιλίππου.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Την Δευτέρα 13 Αυγούστου πλάι στο Νέστο θα είναι μαζί μας η Νατάσα Θεοδωρίδου με τον Γιώργο Παπαδόπουλο σε μία μοναδική συναυλία. ΕΙΣΟΔΟΣ 10 ΕΥΡΩ, ΠΑΙΔΙΚΟ (ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ) 5 ΕΥΡΩ.

Οι εκδηλώσεις φέτος είναι αφιερωμένες στον τόπο μας και στις αξίες της ζωής. Τα έσοδα που τυχόν προκύψουν, θα διατεθούν στην μελέτη και κατασκευή περιηγητικού μονοπατιού στο χωριό μας.

Τα έσοδα από τα λαχεία που θα κληρωθούν την Κυριακή 12 Αυγούστου θα διατεθούν στους πληγέντες των πυρκαγιών που έπληξαν την Αττική τις προηγούμενες ημέρες.

 

 

Σχετικά Άρθρα