slider Τελευταία Νέα

Καβάλα: Έφτυσε τον μαέστρο γιατί έπαιξε Μπαχ | Δείτε το video

Γράφει η Μαίρη Δαληκριάδου

Την Κυριακή 1 Ιουλίου 2018  έτυχε να παραβρεθώ στην μουσική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο αρχαίο θέατρο Φιλίππων με τίτλο: «Στα βήματα του Αποστόλου Παύλου» και να ακούσω από πολύ κοντά την συνομιλία που είχε «αγανακτισμένη» θεατής προς τον μαέστρο Αναστάσιο Σαββίδη της Φιλαρμονικής των Κρηνίδων…

Ο συγκεκριμένος μαέστρος διάλεξε στο πρόγραμμα του μερικά κομμάτια ξένων συνθετών από τα οποία το ένα ήταν του j.s.Bach …τα οποία δεν άρεσαν στην συγκεκριμένη κυρία και η ίδια πήρε την απόφαση να κατέβει στην σκηνή να διακόψει το πρόγραμμα και να εκφράσει έντονα τα… παράπονα της ως προς την επιλογή των κομματιών που δεν αρμόζουν όπως η ίδια δήλωσε στο χώρο και να μιλά με βαρύ τόνο και φτύνοντας στο τέλος τον μαέστρο γιατί επέλεξε Γερμανό συνθέτη ενώ η ήθελε να γίνει εκδήλωση για την Μακεδονία !!!

Εκείνη τη στιγμή προκλήθηκε μια αναστάτωση στο κοινό που στην αρχή δεν καταλάβει το τι γινότανε…Αμέσως ένας υπεύθυνος του χώρου μετακίνησε την κυρία αυτή προς την έξοδο του θεάτρου.

Το πρόγραμμα συνεχίστηκε κανονικά το κοινό καταχειροκρότησε τον μαέστρο της φιλαρμονικής των Κρηνίδων, ο ίδιος ο μαέστρος κ. Σαββίδης ότι η μουσική είναι παγκόσμια. Το πρόγραμμα συνεχίσθηκε κανονικά.

Δείτε video:

Το πρόγραμμα  της Φιλαρμονικής τον Κρηνίδων εκείνη την ημέρα:

 

Σχετικά Άρθρα