slider Παράξενα στο Internet Τελευταία Νέα

Η «ένεση» χωρίς βελόνα και χωρίς τρύπημα Comfort-in φέρνει την επανάσταση στα ιατροτεχνολογικά

Το Comfort-in ™ είναι μια νέα ιατροτεχνολογική συσκευή έγχυσης χωρίς βελόνα που επαναφέρει την άνεση του ασθενούς, εξαλείφοντας την ανάγκη χρήσης επώδυνων βελόνων σε πολλές περιπτώσεις.

Σε ιατρικά και οδοντιατρικά κέντρα, χρησιμοποιείται για την χορήγηση υποδόριων φαρμάκων ή αναισθησίας χωρίς την χρήση βελόνας ή τρυπήματος.

Το Comfort-in ™ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για περισσότερες από 10.000 εγχύσεις και λειτουργεί μηχανικά με ένα ελατήριο χωρίς να χρειάζεται κάποιο άλλο είδος τροφοδοσίας.

Το νέο Comfort-in ™ είναι ένα σύστημα έγχυσης χωρίς βελόνα το οποίο αναβαθμίζει την ποιότητα της υγειονομικής περίθαλψης και την ατομική άνεση κάθε ασθενή, εξαλείφοντας την ανάγκη χρήσης επώδυνων βελόνων στις περισσότερες των περιπτώσεων.

Το Comfort-in ™ χρησιμοποιείται με ασφάλεια και σε παιδιά που φοβούνται την βελόνα και τις σύριγγες, δίνοντάς τους το φάρμακο ή το εμβόλιο εύκολα και χωρίς πόνο.

Στις αισθητικές κλινικές, χρησιμοποιείται για την αναζωογόνηση του δέρματος που εγχέει πολλούς τύπους ενέσιμων όπως δερματικά πληρωτικά και πλακούντα.

Η προσωπική χρήση του Comfort-in ™ για εγχύσεις χωρίς βελόνα χρησιμοποιείται από άτομα με διαβήτη, άνδρες με στυτική δυσλειτουργία γνωστή και ως ED, ζευγάρια που υποβάλλονται σε ενέσεις οιστρογόνων (IVF), αθλητές που εγχέουν πεπτίδια, παιδιά ή άλλα άτομα που εγχέουν ημερήσιες αυξητικές ορμόνες, ή άτομα με ανεπάρκειες βιταμινών όπως το Β-12.

Ο καθένας έχει τώρα έναν εύκολο τρόπο να πάρει τις ενέσεις του με λιγότερο επιθετικό και λιγότερο οδυνηρό τρόπο.

Και το βασικότερο χωρίς βελόνα και χωρίς τρύπημα!!!

Περισσότερα στο www.comfort-in.gr

Comfort-in Greece

Nordiga MD – Αλεξανδρής Γεώργιος M.IKE

Δαγκλή 5 – Ξάνθη 67133

Τ. 2541106017 – 6980706804

[email protected]

Σχετικά Άρθρα