slider Τελευταία Νέα

Φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας Παλλαλιακού –Συλλόγου Ποντίων Ν. Ξάνθης για τον μικρό Βασίλη!!!!

Την Μ. Τετάρτη, στις 6.00 μ.μ. στο γήπεδο του Πετεινού, θα τεθούν αντιμέτωπες οι ομάδες του Παλλαλιακού και επίλεκτων του Συλλόγου μας.

Η είσοδος είναι πέντε (5) € και θα δοθούν στην οικογένεια του μικρού Βασίλη Παπαδόπουλου ο οποίος βρίσκεται στο εξωτερικό και δίνει τον δικό του αγώνα από τον οποίο είμαστε βέβαιοι ότι θα βγει νικητής.

Ο Παλλαλιακός, η ποδοσφαιρική ομάδα των Πόντιων καλλιτεχνών, θέλει να συνεχίσει και τις επόμενες δεκαετίες να προσφέρει χαρά και να δημιουργεί χαμόγελα σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη!

Αφήνουν στην άκρη την κεμεντζέ, ξεχνούν για λίγη ώρα τις νότες και το ταλέντο τους στο τραγούδι, και φορώντας σορτσάκι, ερυθροκίτρινη αθλητική μπλούζα και ποδοσφαιρικά παπούτσια, μπαίνουν στο γήπεδο. Αν και οι αγώνες τους γίνονται αποκλειστικά και μόνο για φιλανθρωπικούς σκοπούς, δεν λείπει το πάθος από τη διεκδίκηση των φάσεων, οι φαντεζί τρίπλες και οι με… αυταπάρνηση επεμβάσεις. Άλλωστε, το κίνητρο της νίκης, να ακουστεί όσο γίνεται περισσότερο το όνομα του Πόντου, παραμένει πάντοτε σημαντικό.

Ήταν Απρίλιος του 2012 όταν παρέα φίλων Ποντίων καλλιτεχνών δέχθηκαν από μια ομάδα της Κοζάνης να βρεθούν αντιμέτωποι σε ποδοσφαιρικό αγώνα και τα έσοδα να δοθούν σε ένα παιδί που έπρεπε να χειρουργηθεί άμεσα. Η συζήτηση δεν κράτησε πολύ, αφού όλοι τους δήλωσαν αμέσως απολύτως πρόθυμοι να δώσουν τον ποδοσφαιρικό αγώνα και να βοηθήσουν το παιδί. Μάλιστα, επικοινώνησαν και με άλλους Πόντιους καλλιτέχνες κι έτσι γεννήθηκε ο Παλλαλιακός (Παν-λαλιακός = όλες οι φωνές μαζί), ο οποίος έδωσε τον παρθενικό του ποδοσφαιρικό αγώνα στην Κοζάνη στις 10 Μαΐου 2012.

Άμεση ήταν και η ανταπόκριση στο αίτημα του Συλλόγου Ποντίων Ν. Ξάνθης να έρθουν εδώ και να «σκοράρουν για τον μικρό Βασίλη».

Τους ευχαριστούμε.

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.

Σύλλογος Ποντίων Ν. Ξάνθης

 

 

Σχετικά Άρθρα