slider Καρναβάλι Ξάνθης Τελευταία Νέα

Δείτε 105 φωτογραφίες από την χθεσινή βραδινή παρέλαση! Χιλιάδες κόσμου στο μεγαλύτερο πάρτυ που έγινε ποτέ στην Ξάνθη (Απίστευτος ο Λύρατζης και το Κέντρο Πολιτισμού)

Φωτογραφίες Κείμενο  Μαίρη Δαληκριάδου

Μια απίστευτη βραδιά (την οποία διοργάνωσε ο πρόεδρος Πασχάλης Λύρατζης και οι συνεργάτες του στο Κέντρο Πολιτισμού) έζησε χθες το βράδυ η πόλη της Ξάνθης η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση η μεγαλύτερη των τελευταίων ετών όσο παρακολουθούμε εμείς τις Θρακικές λαογραφικές γιορτές κατέληξε στην κεντρική πλατεία και σε ένα μεγάλο πάρτυ στο οποίο συμμετείχαν πάνω από 15.000 καρναβαλιστές!!!

Το μεγάλο πάρτι ξεκίνησε στις εφτάμιση με την παρέλαση να φτάνει στην κεντρική πλατεία και τους μασκαράδες αλλά και όλους τους επισκέπτες που βρέθηκαν στην πόλη να μετέχουν στο τεράστιο πάρτι που έστησαν οι τρεις Ξανθιώτες DJ με τη μουσική τους. (Morrello, JoeVita, και VitaP)

Στα ξεχωριστά της βραδιάς η πανελλαδική ζωντανή μετάδοση και η σύνδεση με την ΕΡΤ και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων όπου όλη η Ελλάδα είδε το κέφι και τον χαμό που γίνεται στην πλατεία της Ξάνθης με το καρναβάλι μας αλλά και η βράβευση του συλλόγου των Βάτραχων για την καλύτερη στολή πέρσι.
Δείτε παρακάτω 150 φωτογραφίες από την βραδινή παρέλαση:

Ο dj mollello επί του έργου…

Σχετικά Άρθρα