slider Τελευταία Νέα

Και άλλη υποβάθμιση για την ορεινή Σταυρούπολη | κλείνει η τράπεζα

Γράφει η Μαίρη Δαληκριάδου

Η είδηση ότι η τράπεζα Πειραιώς κλείνει στις 13 Φεβρουαρίου το υποκατάστημά της, έφερε ανάμεικτα συναισθήματα λύπης και αγανάκτησης σε όλους τους συνδημότες της περιοχής της Σταυρούπολης και όλου του ορεινού όγκου που εξυπηρετούνταν έστω αυτές τις δύο φορές την εβδομάδα από υπαλλήλους που έρχονταν από την Ξάνθη στην Σταυρούπολη.

Οι κάτοικοι της περιοχής είναι αγανακτισμένοι ανάμεσά τους και ένας κάτοικος της ευρύτερης περιοχής που απέστειλε στην xanthinews.gr  επιστολή διαμαρτυρίας για το θέμα ο οποίος αναφέρει τα εξής:  «Σήμερα ενημερώθηκα ότι τράπεζα Πειραιώς κλείνει στις 13 Φεβρουαρίου στην περιοχή Σταυρούπολη Ξάνθης. Είναι η αποκέντρωση που είχε όραμα η κυβέρνηση. Κλείνει μια τράπεζα που εξυπηρετεί την ορεινή περιοχή και την τρίτη ηλικία όλοι πρέπει να κάνουμε ενέργειες για να μην κλείσει τράπεζα για το κοινό συμφέρον του κάθε πολίτη. Εδώ στην ορεινή περιοχή δεν είμαστε άνθρωποι του καναπέ αλλά είμαστε όλοι ενεργοί πολίτες και τώρα όλοι θα κριθούμε σε αυτήν την προσπάθεια. Πρέπει να είναι κοντά μας όχι μόνο οι πολίτες αλλά και ο πολιτικός κόσμος όπου και αν ανήκει.

Σε αυτά τα θέματα δε χωράνε ούτε χρώματα ούτε κόμματα όλοι μαζί πρέπει να σώσουμε την τράπεζα γιατί είναι κέρδος για ολόκληρη την ορεινή περιοχή είμαι δίπλα σε κάθε έντιμο αγώνα όταν αυτό είναι για το καλό του κάθε πολίτη της κάθε περιοχής»

Σε επικοινωνία που είχαμε με την τράπεζα μας ενημέρωσαν ότι λίγο πριν κλείσει το υποκατάστημα θα μας ενημερώσουν

 

Σχετικά Άρθρα