slider Κοινωνία Τελευταία Νέα

Ο Παύλος Πατάκας υποψήφιος στο Μεταποιητικό Τμήμα στις Εκλογές του ΕΒΕ Ξάνθης (Με τον συνδυασμό Συν Επιχειρώ του Ι. Μαυρίδη)

“Στις 3 & 4 Δεκεμβρίου στο επιμελητήριο Ξάνθης θα διεξαχθούν οι εκλογές, που θα αναδείξουν την παράταξη που θα αντιπροσωπεύσει τον επαγγελματία και τις επιχειρήσεις της Ξάνθης για τα επόμενα χρόνια.

Πήρα την απόφαση να συμμετάσχω σε αυτήν την μάχη, με την παράταξη Συν Επιχειρώ με επικεφαλής τον Ιωάννη Μαυρίδη (στο μεταποιητικό τμήμα) μετά από πρόταση του, διότι με έπεισε η ειλικρινή του άποψη και το ενδιαφέρον του για τον θεσμό του Επιμελητηρίου.

Η απόφαση αυτή ενισχύθηκε όταν γνώρισα και την υπόλοιπη ομάδα και διαπίστωσα την γνώση, την διάθεση αλλά και την υπευθυνότητα που αντιμετωπίζουν αυτή την πρωτοβουλία.

Συνάδελφοι σας καλώ να μου δείξετε εμπιστοσύνη και να μου δώσετε την ευκαιρία με την ψήφο σας να διεκδικήσω δυναμικά για όλους μας τις αναπτυξιακές δυνατότητες που ο θεσμός του Επιμελητηρίου μας προσφέρει και που δυστυχώς έχει απαξιωθεί τα προηγούμενα χρόνια”.

Σας ευχαριστώ θερμά Πατάκας Παύλος

σ.ε. Ο Παύλος Πατάκας – Εξοπλισμοί Καταστημάτων συμμετέχει στις εκλογές του Επιμελητηρίου Ξάνθης στο ψηφοδέλτιο του Μεταποιητικού Τμήματος με την παράταξη Συν Επιχειρώ του Ιωάννη Μαυρίδη.

 

Σχετικά Άρθρα