slider Κοινωνία Τελευταία Νέα

Γυναίκες διαβάστε και προσοχή: Ο βιαστής της 47χρονης Κομοτηναίας προσφέρθηκε να την μεταφέρει με το αυτοκίνητό του!!!

Τον άνδρα που με το αυτοκίνητό του μετέφερε μια 47χρονη γυναίκα, σε απόμερο σημείο, την βίασε και την ξυλοκόπησε, αναζητεί η Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης. Οι πληροφορίες διοχετεύονται με φειδώ από την αστυνομία και περιορίζονται στο ότι διενεργείται έρευνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέρει ο «Χρόνος» η γυναίκα περπατούσε στον κεντρικό δρόμο από την Υψηλαντού με κατεύθυνση τη δυτική έξοδο της Κομοτηνής μετά τις γέφυρες, προς τις εργατικές κατοικίες του υποσταθμού ΔΕΗ. Ένα όχημα σταμάτησε δίπλα της και ο οδηγός προσφέρθηκε να την πάει στον προορισμό της. Εκείνη δέχτηκε και μπήκε στο αυτοκίνητο. Ο οδηγός όμως αντί να την πάει στον προορισμό της, με το πρόσχημα ότι θέλει να βάλει βενζίνη σε κοντινό πρατήριο, την οδήγησε σε χωματόδρομο, όπου την βίασε και την ξυλοκόπησε, χτυπώντας τη με μανία στο σώμα και στο πρόσωπο. Την παράτησε τραυματισμένη κοντά στο σπίτι της και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ρεπορτάζ η 47χρονη κατάφερε μόνη της να φτάσει σε γειτονικό από το δικό της σπίτι, όπου ζήτησε βοήθεια και έτσι μεταφέρθηκε στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής.

Εκεί νοσηλεύεται από τα ξημερώματα της Πέμπτης η άτυχη γυναίκα που υπήρξε θύμα βιασμού και ξυλοδαρμού από άγνωστο μέχρι στιγμής άνδρα. Η γυναίκα όταν μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι έχει αιμορραγία, οπότε χειρουργήθηκε και δεν έχει κίνδυνο για την ζωή της. Φέρει όμως πολύ σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο καθώς ο δράστης την χτύπησε πολλές φορές. Την γυναίκα εξέτασε ο ιατροδικαστής Νικόλαος Κιφνίδης επιβεβαιώνοντας τον βιασμό. Λόγω της άσχημης ψυχολογικής κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η 47χρονη μητέρα, στο πλευρό της βρίσκεται ψυχολόγος και κοινωνική λειτουργός θέλοντας να την βοηθήσουν να ξεπεράσει, όσο αυτό είναι δυνατόν, το σοκ το οποίο έχει υποστεί από το άγριο περιστατικό.

Για τον εντοπισμό και την σύλληψη του η Αστυνομική Διεύθυνση έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει προβεί σε ανακοινώσεις.

Σχετικά Άρθρα