slider Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Εγκαίνια για το νέο φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης Ορίζοντας. (φωτογραφίες)

Πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο στην περιοχή του πάρκου Μεξικάνας τα εγκαίνια του νέου φροντιστηρίου Μέσης Εκπαίδευσης Ορίζοντας. Η Ράνια Μάμα μαζί με τον αδελφό της Δημήτρη καθηγητές και οι δύο ξεκίνησαν εδώ και μερικούς μήνες την νέα αυτή επιχειρηματική τους προσπάθεια με «στόχο» τη βοήθεια των μαθητών στη Μέση Εκπαίδευση και την προετοιμασία τους για τις ανώτερες σπουδές.

Σε συνεργασία με μία ομάδα έμπειρων καθηγητών, ξεκίνησαν ολιγομελή τμήματα για όλες τις τάξεις του Γυμνασίου και Λυκείου, όλων των κατευθύνσεων.

Τα μαθήματα θα γίνονται σε έναν ολοκαίνουριο χώρο, σε σύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας, ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει με εντατικά τμήματα για τους μαθητές της Γ Λυκείου και ολοκληρώνονται τα τμήματα και για τις άλλες τάξεις.

Το event των εγκαινίων τίμησαν με την παρουσία τους συγγενείς φίλοι, παλαιότεροι και τωρινοί μαθητές, αλλά και πολύς κόσμος από την Ξάνθη που απόλαυσε το ζεστό απόγευμα, τη φιλική ατμόσφαιρα, το νοστιμότατο μπουφέ και ευχήθηκε τα καλύτερα στους νέους επιχειρηματίες- καθηγητές αλλά και τους μαθητές για επιτυχίες και καλή επόμενη σχολική χρονιά.

«Η επιτυχία και το μέλλον των παιδιών μας δεν πρέπει να αφήνονται στην τύχη τους. Στο φροντιστήριο Μέσης εκπαίδευσης Ορίζοντας προετοιμάζουμε τους μαθητές μας από την πρώτη τάξη του Γυμνασίου μέχρι και τις Πανελλαδικές εξετάσεις» μας είπε η υπεύθυνη σπουδών του φροντιστηρίου Ουρανία Μάμα αμέσως μετά τον αγιασμό. Από εμάς δεν μένει παρά να ευχηθούμε καλές δουλειές και πάντα επιτυχίες.

Σχετικά Άρθρα