slider Πολιτισμός Τελευταία Νέα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ του Θανάση Μουσόπουλου

Το καλοκαίρι είναι μια πολύ δημιουργική περίοδος στη ζωή μας. Ολοκληρώνουμε κάποια έργα, ξεκουραζόμαστε, ‘αλλάζουμε τον αέρα’ μας, προγραμματίζουμε μελλοντικές δράσεις. Είναι ταυτόχρονα καιρός απολογισμού και έκφρασης ευχαριστηρίων. Ευχαριστώ την οικογένειά μου για τη συμπαράσταση  και βοήθεια.

  1. Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όσους και όσες με στήριξαν είκοσι χρόνια τώρα στις ποικίλες δράσεις μου στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης: τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες, τους σπουδαστές και τις σπουδάστριές μου. Με το τέλος της ακαδημαϊκής χρονιάς  2016-7 και την εξαιρετική Ημερίδα για τον Αριστοτέλη ολοκληρώθηκε ένας πολύ γόνιμος κύκλος. Το άμεσο μέλλον θα δείξει τι άλλο μπορώ να προσφέρω και να δημιουργήσω στο χώρο του Ιδρύματος.
  2. Με την ευκαιρία που έκλεισαν επτά χρόνια δημιουργικής παρουσίας του Δικτύου Λόγου και Πράξης, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όσους και όσες φορείς και δημιουργούςτης Ξάνθης και της ευρύτερης περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης συντέλεσαν στην πραγματοποίηση του πλούσιου έργου του Δικτύου στο χώρο του ουσιαστικού πολιτισμού. Το 2017 σημαδεύτηκε από το χαμό του Γιώργου Κωτούλα, το έργο του και τα οράματά του παραμένουν ζωντανά. Προσωπικά οφείλω πολλά στο Γιώργο και σε όλους τους συνεργάτες μου. Πιστεύω όμως ότι η ζωή προχωρά όχι με την επανάληψη αλλά με τον αναστοχασμό και με την επανεκκίνηση.

Για όλα τα ανθρώπινα υπάρχει ο επόμενος σταθμός. Αλλιώς, πέφτεις στο τέλμα. Για να θερίσεις, πρέπει να σπείρεις νέους σπόρους.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ

Σχετικά Άρθρα