slider Επιχειρήσεις Τελευταία Νέα

e-smokers | Ένα νέο κατάστημα με είδη ατμιστού άνοιξε στην Ξάνθη

Ένα νέο κατάστημα με είδη ατμιστού άνοιξε στην Ξάνθη στην οδό Bασ. Κωνσταντίνου 52. Στο νέο κατάστημα e-smokers xanthi θα βρείτε τα πάντα για το ηλεκτρονικό τσιγάρο, υγρά αναπλήρωσης και αξεσουάρ στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Στο e-smokers μπορείς να βρεις τεράστια γκάμα σε μοντέλα ηλεκτρονικού τσιγάρου και αξεσουάρ σε ότι πιο καινούργιο κυκλοφορεί στο χώρο. Ατμοποιητές σε διάφορους τύπους επισκευάσιμους και με εγγύηση καλής λειτουργίας.

Επίσης διατίθενται πιστοποιημένα και ελεγμένα υγρά αναπλήρωσης για ηλεκτρονικό τσιγάρο με συνεχή έλεγχο από εργαστήρια. Ελληνικά και εισαγωγής από κορυφαίες εταιρίες παρασκευής υγρών αναπλήρωσης.

Μπαταρίες για κάθε χρήστη σε πολλά χρώματα, και στην καλύτερη ποιότητα. Μεγάλη ποικιλία σε αξεσουάρ θήκες, επιστόμια και φορτιστές!

Όλα αυτά σε ένα μόνο μαγαζί στο e-smokers xanthi στην οδό Bασ. Κωνσταντίνου 52 τηλ.2541400890

 

Τέλος και πολύ σημαντικό στο e-smokers xanthi μπορούν όλοι οι ατμιστές να κάνουν δωρεάν δοκιμή γεύσεων σε όλα τα υγρά πρίν τα αγοράσουν, ενώ όσοι δεν έχουν μυηθεί ακόμη μπορούν να γνωρίσουν τον κόσμο του ηλεκτρονικού τσιγάρου καθοδηγούμενοι στον χώρο των γεύσεων από έμπειρο προσωπικό!!!

 

 

Σχετικά Άρθρα