slider Κοινωνία Τελευταία Νέα

Προσλήψεις καθαριστριών σε σχολεία της Ξάνθης. Κάνε τα χαρτιά σου

Η Σχολική Επιτροπή Α΄ βάθμιας Εκπ/σης Δήμου Ξάνθης, προσκαλεί τους/τις ενδιαφερόμενους-ες για την πλήρωση μίας θέσης καθαριστή/στριας στις ακόλουθες αντίστοιχα σχολικές μονάδες του Δήμου Ξάνθης, με σύμβαση μίσθωσης έργου για το σχολικό έτος 2017- 2018

  1. 12ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης – Μαραθώνος 9 2. 17ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης – Ιερολοχιτών 4 3. 2ο Νηπιαγωγείο Ξάνθης – Τζαβέλα 6

Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να υποβάλουν στη/στις σχολική/ές μονάδα/ες που επιθυμούν τη Δευτέρα 28/8 και από την Τετάρτη 30/8 έως την Παρασκευή 1/9/2017 τις ώρες 10:00-12:00 τα εξής απαραίτητα δικαιολογητικά:

– Ειδικό έντυπο αίτησης το οποίο θα παραλαμβάνεται και θα συμπληρώνεται στη σχολική μονάδα.

– Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου (σε περίπτωση αλλοδαπού απαιτείται και άδεια παραμονής). 3. Βεβαίωση μονίμου κατοικίας από την οποία να προκύπτει ότι είναι δημότες/ισσες Ξάνθης.

– Φωτοαντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος ΔΟΥ οικονομικού έτους 2016. 5.

– Βεβαίωση ανεργίας από τον ΟΑΕΔ, η οποία να έχει εκδοθεί τις τελευταίες πέντε (5) εργάσιμες ημέρες πριν από την ημερομηνία έναρξης υποβολής των αιτήσεων.

– Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, πρόσφατης έκδοσης, για υποψηφίους με ανήλικα τέκνα.

– Πιστοποιητικό υγειονομικής επιτροπής Νοσ/μείου Ξάνθης, για υποψηφίους με αναπηρία τέκνων άνω του 70% (εάν υπάρχει).

– Υπεύθυνη Δήλωση επικυρωμένη για το γνήσιο της υπογραφής αν ο/η ενδιαφερόμενος/η, είναι γονέας παιδιού που φοιτά σε ένα από αυτά τα σχολεία. Όσοι/ες προκριθούν για το έργο καθαρισμού, πριν κληθούν να αναλάβουν καθήκοντα υποχρεούνται να υποβάλουν στη σχολική μονάδα στην οποία επιλέχθηκαν τα εξής πρόσθετα δικαιολογητικά :

– Υπεύθυνη Δήλωση επικυρωμένη για το γνήσιο της υπογραφής ότι δεν έχουν καταδικαστεί και δεν είναι φυγόποινοι ή φυγόδικοι για κανένα από τα αδικήματα του άρθρου 8 του Υπαλληλικού Κώδικα.

– Βεβαίωση από ιατρό παθολόγο ή γενικό ιατρό καθώς και από ψυχίατρο, για την καταλληλότητα στην άσκηση των καθηκόντων τους, όπως ορίζεται στο άρθρο 14 του Ν. 3584/2007.
Όσοι-ες καθαριστές/στριες αποχωρούν πριν από τη λήξη της σύμβασής τους, αντικαθίστανται με άλλους από τους εγγεγραμμένους και διαθέσιμους στους πίνακες καθαριστών-στριών των 12ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης, 17ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης και 2ου Νηπιαγωγείου Ξάνθης, κατά τη σειρά εγγραφής τους σε αυτόν.

Σχετικά Άρθρα