slider Ατζέντα Τελευταία Νέα

Αύριο ξεκινούν τα Δημοκρίτεια 2017 στα Άβδηρα με πληθώρα πολιτιστικών εκδηλώσεων (δείτε το πρόγραμμα)

Αύριο Τετάρτη 19 Ιουλίου ξεκινά και θα διαρκέσει έως τις 06 Αυγούστου το 36 ο Φεστιβάλ του Δήμου Αβδήρων «Δημοκρίτεια 2017», σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ δόθηκε στη δημοσιότητα και περιλαμβάνει πληθώρα εκδηλώσεων πολιτιστικού και όχι μόνο χαρακτήρα.

Στις 19 Ιουλίου ανοίγει η αυλαία των πολιτιστικών εκδηλώσεων Δημοκρίτεια 2017 στην Μάνδρα με παραδοσιακό γλέντι ενώ θα ακολουθήσουν πολλές άλλες εκδηλώσεις. Στις 20 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος Εσπερινός στον Πολύστυλο, Ιερουργούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθωρίου κ.κ. Παντελεήμονος, ενώ από τις εκδηλώσεις των επόμενων ημερών ξεχωρίζει η συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη στις 26 Ιουλίου στην πλατεία των Αβδήρων.

Κάθε χρόνο εδώ και 36 χρόνια ο Δήμος Αβδήρων μας προσφέρει νότες δροσιάς, πολιτισμού και ψυχαγωγίας μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού και πραγματικά είναι πολύ σημαντικό για τους κατοίκους της περιοχής να έχουν διεξόδους διασκέδασης αλλά και πολιτιστικής ανάτασης λόγω και των δύσκολων  οικονομικών συγκυριών που όλοι βιώνουν.

Σχετικά Άρθρα