Lifestyle slider Τελευταία Νέα

Βιολογικοί χυμοί για κάθε στιγμή! (Δείτε γιατί;)

Όταν αναφερόμαστε στο θέμα των χυμών, οι επιλογές είναι πάρα πολλές και η κατηγορία αυτή μοιάζει να μην έχει τελειωμό. Ποιος από εμάς δεν απολαμβάνει ένα λαχταριστό ποτήρι φυσικού χυμού φρούτων ή λαχανικών; Το χρώμα τους είναι υπέροχο και η γεύση τους γλυκιά, χαρίζοντάς μας έτσι την κατάλληλη απόλαυση ειδικότερα τους μήνες του καλοκαιριού. Επιπλέον, ένα ποτήρι φρεσκοστυμμένου φυσικού χυμού, προσφέρει στον οργανισμό μας πληθώρα θρεπτικών στοιχείων, βιταμινών, φυτικών ινών και αντιοξειδωτικών ουσιών.

Αν δεν τον έχετε δοκιμάσει ακόμη, είναι ευκαιρία να βάλετε στη διατροφή σας τον χυμό από ρόδι. Είναι πλούσιος σε πολυφαινόλες, μία εξαιρετική αντιοξειδωτική ουσία που προσφέρει προστασία από παθήσεις του καρδιαγγειακού συστήματος. Επιπλέον, μία άλλη πολύ υγιεινή και νόστιμη επιλογή, είναι ο χυμός από cranberries, ο οποίος ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και βοηθάει στην καλύτερη λειτουργία του ουροποιητικού. Η δράση του αυτή οφείλεται σε μία ουσία που περιέχει, η οποία δημιουργεί όξινο περιβάλλον στην ουροδόχο κύστη αποτρέποντας έτσι τους μικροοργανισμούς να προσκολληθούν σε αυτήν. Μάλιστα, ενδείκνυται για όσους υποφέρουν από συχνές ουρολοιμώξεις.

Αφεθείτε λοιπόν στον κόσμο των φρούτων και των λαχανικών και σύντομα θα ανακαλύψετε τη γεύση που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες. Όλα αυτά θα τα βρείτε στο Ελληνικόν – Green Family Ξάνθης, Δαγκλή 27 (Εμπορικό Cosmos Center).

Σχετικά Άρθρα