Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Την υποψηφιότητά του ανακοίνωσε ο Σταύρος Ζουρίδης… αξίζει την ψήφο των Μηχανικών

Συνάδελφε-ισσα

Στις 2-3 Απριλίου διεξάγονται οι εκλογικές διαδικασίες ανάδειξης των οργάνων λειτουργίας της ΕΕΤΕΜ τόσο σε Νομαρχιακό όσο και σε Πανελλήνιο επίπεδο.

Κατέρχομαι στις εκλογές αυτές για 2η φορά ως υποψήφιος στο Νομαρχιακό τμήμα ΕΕΤΕΜ Ξάνθης και για 1η φορά ως υποψήφιο μέλος της Κεντρικής Διοικούσας Επιτροπής.

Μια ομάδα μηχανικών αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε ενεργά στις εκλογές με την κατάρτιση και κατάθεση ανεξάρτητου ψηφοδελτίου με τον διακριτικό τίτλο  ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ,  χωρίς συγκεκριμένη κομματική ταυτότητα.

Η ομάδα της ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ( Κ.Α.ΜΗ.) αποτελείται  από έμπειρα στελέχη όλων των ειδικοτήτων που απασχολούνται, δραστηριοποιούνται και αναπτύσσονται ενεργά στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα ,στους ΟΤΑ και ΔΕΚΟ.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:

Την άμεση κατάργηση των απαράδεκτων περιορισμών για την άσκηση των επαγγελματικών προσόντων.

Την Επίλυση του προβλήματος  των Τοπογραφικών Διαγραμμάτων.

Την βελτίωση των κανονισμών και εγκύκλιων του ΥΠΕΧΩΔΕ και συναρμόδιων Υπουργείων σε ότι αφορά τα Επαγγελματικά δικαιώματα, τα πιστοποιητικά εγγραφής στα μητρώα ΜΕΚ-ΜΕΕΠ-την διεύρυνση των εργοληπτικών πτυχίων για τα Δημόσια Έργα χωρίς περιορισμούς και χρονικές δεσμεύσεις.

Την έκδοση και κατοχύρωση των επαγγελματικών δικαιωμάτων.

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ:

Για την ένταξη των Πτυχιούχων Μηχανικών όλων των ειδικοτήτων σε ένα ενιαίο επιμελητηριακό Φορέα σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα.

Κάνουμε μία νέα κίνηση, ώστε να απεξαρτηθούμε από τις πρακτικές των προηγούμενων διοικήσεων που δεν οδήγησαν πουθενά.

Η προσπάθεια χρειάζεται τη συμμετοχή όλων μας.

Φιλικά

Ζουρίδης Σταύρος

Μηχανολόγος Μηχανικός τ.ε.

Αγίου Ελευθερίου 20 – Ξάνθη

τηλ: 6932-292651

Σχετικά Άρθρα