Ατζέντα Τελευταία Νέα

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΣΕΙΣ: Το απόγευμα της Δευτέρας η προβολή της ταινίας Frozen Ambrosia στην Ξάνθη (Δείτε το Trailer της ταινίας)

Αύριο Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017, στις 20:00, η χαρτογραφική εταιρία ROUTE maps διοργανώνει την προβολή της ταινίας Frozen Ambrosia στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης & Παράδοσης. Μια ταινία του διάσημου Ελληνοαμερικανού σκηνοθέτη αθλημάτων δράσης -παραγωγές Red Bull & Oakley- Κωνσταντίνου Παπανικολάου (CP), που αναδεικνύει τη χειμερινή πλευρά της Ελλάδας.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με την ταινία μικρού μήκους Ski Ladahk του Μιχάλη Στύλλα!

Ο Κωνσταντίνος Παπανικολάου και ο Μιχάλης Στύλλας θα παρευρίσκονται στην προβολή για να μοιραστούν με το κοινό τις εμπειρίες και τις σκέψεις τους για την προοπτική ανάπτυξης του ορεινού τουρισμού στην Ελλάδα!

  • Συντονίζει ο Ηλίας Γερμαντζίδης, ιδρυτής της χαρτογραφικής εταιρίας ROUTE maps και εκδότης του πεζοπορικού χάρτη Ολύμπου.
  • Την εκδήλωση υποστηρίζουν οι επιχειρήσεις: «Γρηγόρης Μικρογεύματα», Ζαχαροπλαστείο «Το Κάτι Άλλο», «ACID Skateboards – Sknowboards», το καφέ «Μεράκι», το κατάστημα ποδηλάτων «Flowride», το οινοποιείο «Βουρβουκέλη» και το «Ηλιακό Μικροζυθοποιείο Ξάνθης».
  • Η είσοδος είναι 5 € και τα έσοδα θα διατεθούν αποκλειστικά για την υποστήριξη της ταινίας αλλά και των μελλοντικών σχεδίων του CP για τα ελληνικά βουνά.

Ημερομηνία: 13/3/2017

Ώρα: 20:00

Τοποθεσία: Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης & Παράδοσης (Καπνεργατών 9)

Δείτε το Trailer της ταινίας

Frozen Ambrosia – Feature Film Trailer 1 from Constantine Papanicolaou on Vimeo.

 

George Rokas in the lead with George Ouzounis and Dimitris Papakonstantinou in the rear.
The Velouchi Freeski team excited for some spring skiing.

Promitheas Yperion
Promitheas Yperion

Σχετικά Άρθρα