Γενική

Τον Παναγιώτη Συρόπουλο βράβευσε ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ξάνθης (φωτογραφίες)

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Ξάνθης έκοψε την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου την ετήσια πίτα του για το 2017. Την πίτα ευλόγησε και έκοψε ο Μητροπολίτης Ξάνθης και περιθεωρίου κ. κ. Παντελεήμων.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο εκπρόσωπος του Στρατηγού Δκτή του Δ΄ ΣΣ Σχης κ. Σάββας Χατζησάββας, ο Δκτής της 4ης ΤΑΞΥΠ Ταξίαρχος κ. Νικόλαος Μέκρας, ο Αντιπεριφεριάρχης Αγροτικής Οικονομίας κ. Νικόλαος Εφραιμίδης, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος σε θέματα Τουρισμού κ. Μιχάλης Αμοιρίδης, ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, ο Δήμαρχος Αβδήρων κ. Γεώργιος Τσιτιρίδης, ο εκπρόσωπος του Δκτή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθης κ. Αναστάσιος Τοπαλίδης, Πρόεδροι και εκπρόσωποι Συνδέσμων και Συλλόγων, μέλη του Συνδέσμου και πολλοί φίλοι.

Ο Σύνδεσμος τίμησε τον επίτιμο Δκτή του Δ΄ ΣΣ Αντιστράτηγο Ε.Α. κ. Ιωσήφ Μαυράκη για την προσφορά του στην Θράκη. Την τιμητική πλακέτα επέδωσε ο Πρόεδρος του ΣΕΑΝ Ξάνθης κ. Σπυριδόπουλος Ιωάννης.

Στην εκδήλωση τιμήθηκε και ο Δημοσιογράφος και αθλητικογράφος Έφεδρος Λοχαγός και μέλος του ΣΕΑΝ κ. Συρόπουλος Παναγιώτης για την διεθνή προβολή της Ξάνθης. Ο Πρόεδρος το ΔΣ και τα μέλη του ΣΕΑΝ Ξάνθης ευχαριστούν θερμά όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους τον Σύνδεσμο.

Για το Δ.Σ.

Σ.Ε.Α.Ν. Ξάνθης

Ο Πρόεδρος                                  Ο  Γ. Γραμματέας

Σπυριδόπουλος Ιωάννης                   Σεργκενλίδης Νικόλαος

Σχετικά Άρθρα