Μουσική Τελευταία Νέα

Πλημμύρισε αγάπη το Δημοτικό Αμφιθέατρο στην παράσταση για το Ψυχολογικό RELATE (δείτε 3 βίντεο και 18 φωτογραφίες)

Φιλανθρωπική δράση για τη στήριξη του συλλόγου ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΞΑΝΘΗΣ πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης. Η Ζωή Χατζηευαγγέλου και οι Underhill West παρουσίασαν την παράσταση RELATE. Πρόκειται για μία πρωτοβουλία της Ζωής Χατζηευαγγέλου, η οποία χορογράφησε την παράσταση και ζήτησε από τους Underhill West να εκτελέσουν τη μουσική, με δικές τους συνθέσεις, αλλά και πολύ γνωστές διασκευές, με στόχο τη στήριξη του Συλλόγου Φίλων του Ψυχολογικού Κέντρου Ξάνθης.

Στόχος των διοργανωτών δεν ήταν να αποκομίσουν χρήματα μιας και τα έσοδα πήγαν όλα στον σύλλογο του Ψυχολογικού της Χρύσας. Αγαπάνε την τέχνη τους και ήταν ένα όνειρο ζωής να κάνουν κάτι τέτοιο στην πόλη που μεγάλωσαν και αγάπησαν.

Όλη η Ξάνθη έγινε μία μεγάλη αγκαλιά αφού πάνω από 500 άτομα ήρθαν και πλήρωσαν 5 ευρώ είσοδο για τη στήριξη του Συλλόγου οι Φίλοι του Ψυχολογικού!

Από αυτήν την τόσο σημαντική εκδήλωση έλαμψαν δια της απουσίας του οι πολιτικοί του τόπου μας. Μόνο το πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης ήταν παρόν ο Γιάννης Δρεμσίζης… οι άλλοι εξαφανισμένοι… κρίμα… 



Σχετικά Άρθρα