Καρναβάλι ΞάνθηςΠαραπολιτικάΤελευταία Νέα

Έτοιμη η Ξάνθη για την μεγάλη γιορτή του Καρναβαλιού… Αυστηροί έλεγχοι από μικτό κλιμάκιο όλες της μέρες… Σύσκεψη υπό τον Ζαγναφέρη (βίντεο)

Σύσκεψη για το Καρναβάλι Ξάνθης 2017 υπό την προεδρεία του αντιπεριφερειάρχη Κώστα Ζαγναφέρη πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι με την συμμετοχή του Δημάρχου Ξάνθης Μπάμπη Δημαρχόπουλου της Αστυνομίας και του προέδρου του Κέντρου Πολιτισμού κ. Πασχάλη Λύρατζη.

Από τις υπηρεσίες ήταν παρόντες ο Αστυνομικός Διευθυντής με τους υφισταμένους του, ο προϊστάμενος της ΔΟΥ Ξάνθης, οι διευθυντές Υγείας και Κτηνιατρικής της ΠΕ Ξάνθης, εκπρόσωπος των επαγγελματιών και των Καφε- Μπαρ ο Ανδρέας Ιντζές και η πρόεδρος της ΟΕΒΕ Ξάνθης Μαρία Τσιακίρογλου. Το Κέντρο Πολιτισμού δια του Πασχάλη Λύρατζη και της διευθύντριάς του Άννας Καρολίφου, ο Αντιδήμαρχος Ερκάν Κίρατζη που θα έχει τον έλεγχο των πλανόδιων, ο πρόεδρος του ΕΒΕ Στέλιος Μωραϊτης αλλά και άλλοι εμπλεκόμενοι υπηρεσιακοί παράγοντες.

Κατά την διάρκεια της σύσκεψης έγινε ο προγραμματισμός των δράσεων όλων των εμπλεκομένων (και η συγκρότηση μικτού κλιμακίου) προκειμένου το Ξανθιώτικο Καρναβάλι να ολοκληρωθεί χωρίς προβλήματα. Έμφαση δόθηκε σε θέματα δημόσιας υγείας, αστυνόμευσης των παράνομων εμπόρων, τροχαίων μέτρων, φορολογικών και άλλων παραβάσεων, ροής της παρέλασης και συμμετοχής στις εκδηλώσεις.

Η μέθη και το ανεξέλεγκτο αλκοόλ στο επίκεντρο

Ιδιαίτερη συζήτηση έγινε για τα θέματα της μέθης, των μεμονωμένων καρναβαλιστών τις νυχτερινές ώρες και της ανεξέλεγκτης διάθεσης αλκοόλ και φαγητού από πλανόδιους.

20170207_122036 erkan tsiakirogloy-intzes 20170207_121958 lyratzis-moraiths zagnaferhs-dhmarxopoylos 20170207_122019

Δείτε το βίντεο…

 

material2
moymtzakhs

pantazidis-560_250_banner

posidon2

sofias-geyseiss

thaggopoylos-new

tsiakirogloy

my-cosmima

paradosiako-telhs

auto-goup

makrh-ksenes-gloses
riverland560

biosleep

tech place κατασκευη ιστοσελιδων ηλεκτρονικων καταστηματων eshop

 

Σχετικά Άρθρα