Παράξενα στο Internet Τελευταία Νέα

Γαλλία- Ιαπωνία με ποδήλατο κάνει ο Marc . Έκανε πρωτοχρονιά στην Ξάνθη…

Ξεκίνησε με το ποδήλατό του ολομόναχος περίπου τέλη Νοεμβρίου από τη Lyon της Γαλλίας με σκοπό να φτάσει στην Ιαπωνία. Πρωτοχρονιά έκανε στη χώρα μας και σήμερα το πρωί τον συνάντησα κοντά στη βιομηχανική περιοχή της Ξάνθης. Δε μου ανήθικε 2 κουβεντούλες, την εν λόγω φωτογραφία και μια sefie.

Μέχρι τώρα έχει διανύσει πάνω από 2800 χιλιόμετρα και έχει περάσει από Ιταλία, όλες τις Δαλματικές Ακτές μεχρι την Αλβανία και μπήκε στην Ελλάδα από τα Σκόπια. Ακολουθώντας την Εγνατία βγήκε στη πόλη μας από τον κόμβο του Πετροχωρίου και ελπίζει να είναι στα Συνορα με Τουρκία το πολύ αύριο το πρωί.

Στη συνεχεία θα διασχίσει τη Τουρκία, το Ιράν, το Τουρκμενιστάν και άλλες χώρες της πρώην ΕΣΣΔ στην Ασία και από κει Μογγολία και Κίνα θα περάσει στη Ν. Κορέα και τέλος Ιαπωνία οπού θα καταλήξει στο Σαπορο, περνώντας από Χιροσίμα, Οσάκα, Τόκυο κτλ.

Ο Marc διατηρεί σελίδα στο ιντερνετ όπου υπάρχει tracking της πορείας του και αλλά ενδιαφέροντα στοιχειά όπως ότι τα μέχρι τώρα έξοδά του είναι πολύ λίγα και κάτω από 1000 ευρώ.

Σχετικά Άρθρα