Παράξενα στο InternetΤελευταία Νέα

Βίντεο: Δείτε την εκπομπή Leaders την μοναδική εκπομπή η οποία ασχολείται με την έννοια της ηγεσίας και των στρατηγικών επιλογών

Η εκπομπή Leaders είναι η μοναδική εκπομπή του Star Web Tv, η οποία ασχολείται με την έννοια της ηγεσίας και των στρατηγικών επιλογών σε όλο το φάσμα των πολιτικών, των κοινωνικών και των οικονομικών εξελίξεων.

Προβάλλεται κάθε Δευτέρα 21:00-22:00 στο site του Star Web Tv: www.star.gr/webtv, όπου και παραμένει στην αρχειοθήκη αλλά και στην πλατφόρμα του You Tube.

Στην εκπομπή της Δευτέρας 12.12.2016, ο Aντιπεριφερειάρχης Γιώργος Καραμέρος μιλάει για το δύσκολο έργο της Περιφέρειας, την Οικολογία και τη διαπραγμάτευση οικονομικού επιτελείου και Θεσμών.

Το Κυπριακό είναι ένα ζήτημα που απασχολεί πολλά χρόνια , ενώ οι εξελίξεις δείχνουν πως πλεόν έχει φτάσει σε κρίσιμη καμπή. Όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με το θέμα έρχεται να μας δώσει ο πλέον ειδικός Χριστόδουλος Γιαλλουρίδης, καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Όπως κάθε εβδομάδα, η δημοσιογράφος Τασούλα Παπανικολάου, σε συνεργασία με το Timelink.gr, μας αποκαλύπτει αλήθειες καλά κρυμμένες πίσω από συμφέροντα και ξεχασμένες στο πέρασμα των χρόνων. Αυτή τη φορά μας θυμίζει την επίθεση στο Pearl Harbor, υποστηρίζοντας πως… οι μυστικές υπηρεσίες γνώριζαν!

Για πρώτη φορά στην εκπομπή καλεσμένος ένας φοιτητής. Ο Γιάννης Χονδρόπουλος, φοιτητής Πολιτικών Επιστημών και Διεθνών Σχέσεων, βρέθηκε στο… στόμα του λύκου, αφού μέσω του προγράμματος Erasmus φοίτησε στο Sabanci University στην Κωνσταντινούπολη και γνώρισε εμπειρικά την επιστήμη του.

Στην παρουσίαση και την επιμέλεια της εκπομπής, ο αρχισυντάκτης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star Ηλίας Παπανικολάου. Η ομάδα αποτελείται από την αρχισυντάκτρια της εκπομπής Αναστασία Ιωαννίδη, τον υπεύθυνο της εκπομπής Νίκο Σκαρή, τον σκηνοθέτη Θανάση Νικολαϊδη και τον τεχνικό υπεύθυνο Βασίλη Παπαϊωάννου.

Σχετικά Άρθρα