ΕπιχειρήσειςΤελευταία Νέα

Πετρέλαιο θέρμανσης: Τι να προσέχουν οι καταναλωτές κατά την παραλαβή του

Προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι καταναλωτές πριν προχωρήσουν στην παραγγελία του πετρελαίου θέρμανσης, αλλά και κατά την παραλαβή του. Καλό είναι οι καταναλωτές να κάνουν μια έρευνα αγοράς πριν προχωρήσουν στην παραγγελία τους, προκειμένου να είναι βέβαιοι ότι έχουν επιλέξει την πιο συμφέρουσα τιμή.

Οι ειδικοί συνιστούν επίσης στους καταναλωτές, πριν παραλάβουν το πετρέλαιο θέρμανσης να φροντίσουν να γίνει συντήρηση του συστήματος θέρμανσης, καθώς με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται η μικρότερη κατανάλωση πετρελαίου και συνεπώς η εξοικονόμηση χρημάτων, ενώ και η επιβάρυνση για το περιβάλλον είναι μικρότερη.

Κατά την παραλαβή του πετρελαίου θέρμανσης είναι απαραίτητο να τηρούνται όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ασφαλείας, ενώ η όλη διαδικασία είναι προτιμότερο να γίνεται από δύο άτομα, έτσι ώστε να γίνεται πιο εύκολος ο έλεγχος.

Οι καταναλωτές θα πρέπει να έχουν καταγράψει την ποσότητα του καυσίμου που υπάρχει στη δεξαμενή τους, τόσο πριν, όσο και μετά την διαδικασία της παραλαβής του πετρελαίου, παρουσία του βυτιοφορέα. Εξίσου σημαντικό είναι εκείνος που παραλαμβάνει το πετρέλαιο να γνωρίζει ακριβώς τις διαστάσεις της δεξαμενής ώστε να μπορεί να υπολογίσει πόσα λίτρα πετρελαίου αντιστοιχούν σε κάθε εκατοστό ύψους της δεξαμενής του.

Ένδειξη της ποιότητας του πετρελαίου είναι το χρώμα του και συγκεκριμένα το προϊόν θα πρέπει να είναι κόκκινο και διαυγές, σε καμία περίπτωση θολό.

Για παραγγελίες πετρελαίου θέρμανσης στην Ξάνθη, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την AVIN Χαραλαμπίδης στο τηλέφωνο 2541 0 67933. Έτσι θα έχετε εξασφαλισμένη ποιότητα και ποσότητα στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

xaralampidis ygra kaysima

Σχετικά Άρθρα