ΑτζένταΤελευταία Νέα

Βιωματικό σεμινάριο στην ΦΕΞ «ΕΜΠΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ»

Πολλές φορές αναρωτιόμαστε γιατί δεν είμαστε ευτυχισμένοι.. Δεν βιώνουμε αυτό που θα θέλαμε ούτε έχουμε την ζωή με τους άλλους όπως θα το θέλαμε… Μπορεί συχνά να βιώνουμε δύσκολη καθημερινότητα με προσωπικά αδιέξοδα και φτωχή επαφή με τον εαυτό μας. Μπορεί να αντιμετωπίζουμε δυσκολίες στις διαπροσωπικές σχέσεις  με αίσθηση ελάχιστης και φτωχής επαφής και χωρίς ικανοποίηση… Τι φταίει? Ποια είναι τα εμπόδια προς την ευεξία με τον εαυτό και τους άλλους? Ποιοι είναι οι ψυχολογικοί μηχανισμοί που χρησιμοποιούμε και τα μοτίβα που επαναλαμβάνονται? Τι χρειάζεται για να έχουμε επίγνωση των αναγκών μας?

Σε αυτό το διήμερο σεμινάριο θα πειραματιστούμε και θα βιώσουμε την εμπειρία της επαφής όπως και την εμπειρία- με ποιο τρόπο διακόπτω την δημιουργική και ικανοποιητική επαφή συνάντησης με τον ΕΑΥΤΟ και τους σημαντικούς ΑΛΛΟΥΣ…

Συντονιστές: Μαρίνα Κατσικίδου- Ψυχολογος ΑΠΘ, Ψυχοθεραπεύτρια Gestalt & Πανος Βασματζίδης- Σύμβουλος και εκπαιδευτής Gestalt στους Οργανισμούς και Gestalt Coach, συνιδρυτής του Gestalt edge.

Σάββατο 15 Οκτωβρίου (3μμ-9μμ) & Κυριακή 16 Οκτωβρίου (10πμ-5μμ)

Πληροφορίες: Γραμματεία Φεξ 2541025421 & Μαρίνα Κατσικίδου 6955495569

Σχετικά Άρθρα